racheta de nadit??
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- apetrea adrian
- senior member
- Dan Cristian
- veteran
Da-i fara frica, te poti baza pe ea ...apetrea adrian scrie:am luat zilele trecute o racheta korda skyliner,si am vazut ca are pentru legat de firul lansetei o chestie care pare a fi de plastic(trei fire).la cea veche nu am avut asa ceva.am legat racheta eu cu textil.tine dracia asta?a mai aruncat cineva cu legatura asta?
Dracia tinea foarte bine iar firele erau dintr-un mono rigir care,ajutau la o ridicare mai rapida in apa(decat in cazul textilului).de asemenea trebuia sa aiba clipul de usoara interschimbabilitate,care la Korda vine cu toate modelele--skyliner---aruncari pana in 70 iarzapetrea adrian scrie:am luat zilele trecute o racheta korda skyliner,si am vazut ca are pentru legat de firul lansetei o chestie care pare a fi de plastic(trei fire).la cea veche nu am avut asa ceva.am legat racheta eu cu textil.tine dracia asta?a mai aruncat cineva cu legatura asta?
--mini skyliner---aruncari in jur de 50iarzi(se poate folosi linistit un bat de 3.5lb,nefiind obligatoriu batul de spod
--skyraider--aruncari la distanta,peste 70 iarzi