lanste crap selgros
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
lanste crap selgros
pe la selgros sunt niste lansete de crap sheakespeare 3,6 m ,din 2 segmente 2,5 lb la 50 ron si super de 3,6 m , 2 segmente la 80 ron - stie oare cineva ,daca sunt bune de ceva... ??????
...
am si eu 3 bucati shakespeare hurricane acasa ...lungime 3.6m si 2.5 lbs..au 3 ani si au rezistat eroic...am fost multumit de ele si cred ca la pretul asta nu gasesti ceva mai bun..acum zac prin magazie saracele..:)
sa pretuim natura
[quote="gusti"]cred ca la ora actuala cea mai piratata firma de scule de pescuit este SHAKESPEARE
[/quote]
Niet!
DAM mi se par cele mai intalnite pe la chinezarii. Insa i-am luat niste chinezarii de astea din EURO unui prieten (3,6m, 3 segmente, 3lb parca) si rezista super-eroic la aruncarile lui smucite de incepator si a scos si somn de 14 kile fara minciog. La 95 RON, merita si alea. Oricum, Shakespeare la 50 RON mi se pare ca trebuie sa aiba vreo hiba 
Niet!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- George Iorga
- maniac
Pe mine chinezoii astia ma uimesc cat de repede se orienteaza pe piata ,deasemenea ma uimesc prin prostia de a scrie pe bete niste date tehnice aberante. Acum 5-6 ani mi-am luat de la Balzer niste bete (boat-uri) ptr. somn (A 100-250 gr) ,direct de la distribuitor,cu garantie ,etc. Dupa nici o luna apar la un magazin chinezesc de la noi bete cu aceiasi denumire si vopsite in aceleasi culori dar ...mai "tari " ca ale mele ,aveau trecut A : 150-300 gr si varful era pai ,fratilor .Nu mai vorbesc de finisaje ,inele ,dar la pret erau de 3-4 ori mai ieftine decat originalul. Dupa un timp au scos acelasi bat ,aceleasi date tehnice dar schimbasera firma si modelul (Ron Thompson) .Acum situatia e in felul urmator : sunt ori DAM ori Trabucco !!!
Ce nu inteleg, e de ce masa nu modifica actiunea aia care-i da de gol din prima. Probabil au clienti si-asa !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
Ce ce cumpara din piata bete crezi ca dau doi lei pe actiune sau alte specificatii tehnice?:)Dar da, ai dreptate, clienti sunt pt. jafuri d-astea...daca n-ar fi nu s-ar mai vinde.iorga george scrie:Ce nu inteleg, e de ce masa nu modifica actiunea aia care-i da de gol din prima. Probabil au clienti si-asa !
As putea sa-ti propun spro vista 3,6, 3lb. pret in jur de 120. Inele sic. Sigur sint peste cele din selgros. Pretul e mai mare decit ceea ce ziceai tu, dar merita.
Ultima oară modificat 27 Dec 2007 12:23 de către minu, modificat 1 dată în total.