fire shimano
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
fire shimano
vreau sa mi cumpar niste fir shimano tehnium ,si nu l gasesc decat pe net si am mai avut surprize neplacute -mi poate spune cineva ceva despre el?
- Dan Cotelici
- veteran
Re: fire shimano
Sa-ti spunem de unde-l poti cumpara sau sa ne spunem parerea cu privire la calitatea lui?ando scrie:vreau sa mi cumpar niste fir shimano tehnium ,si nu l gasesc decat pe net si am mai avut surprize neplacute -mi poate spune cineva ceva despre el?
Second BEST is FIRST loser
-
- senior member
fire shimano
Daca puteti sa-mi spune-ti si de unde ar fi o.k. dar in acelasi timp ma intereseaza si detalii .inca ceva eu is din neamt si pe aici nu se gaseste il comand doar online
- Dan Cotelici
- veteran
Nu cred ca vreunul din magazinele romanesti care vand online si-ar permite sa vanda facaturi.ando scrie:Daca puteti sa-mi spune-ti si de unde ar fi o.k. dar in acelasi timp ma intereseaza si detalii .inca ceva eu is din neamt si pe aici nu se gaseste il comand doar online
De obicei facaturile se comercializeaza prin piete.
Poti comanda cu incredere de la Aquamania,xxx, Energofish, xxx, Gipo, Totalfishing sau Senzor.Ordinea-i mentionarii e alfabetica.
Ultima oară modificat 09 Ian 2008 12:29 de către Dan Cotelici, modificat de 2 ori în total.
Second BEST is FIRST loser
folosesc acest fir de un an de zile si pot spune ca sant super multumit de el ,de rupt se rupe numai daca vrei tu , se pot gasi role la 800 si 1000m nu stiu cat costa la voi in romania ,la noi sant 27 euro rola atat de 800m cat si 1000m dar nu cred ca situl respectiv face livrari in romania ci doar in beneluxando scrie:vreau sa mi cumpar niste fir shimano tehnium ,si nu l gasesc decat pe net si am mai avut surprize neplacute -mi poate spune cineva ceva despre el?
-
- senior member