As vrea sa cumpar :
mulineta CARDINAL FREE RUNNER 105 + Geanta | Pret: 95 RON
Marcă: ABU GARCIA
Mulineta 5 rulmenti, corp-rotor carbon, tambur carbon capacitate 330/0,28, raport demultiplicare 1:5,5, galet supradimensionat anti-rasucire, frana fata micrometrica, anti-retur infinit, sistem de debraiere a tamburului Bait Runner.
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti !
Mulineta abu garcia
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Si crezi ca Abu Garcia nu sunt facute in China? Cred ca mai sunt foarte putine firme care sa nu produca in China sau Asia. Shimano, Daiwa tot in Asia produc si toti avem sau am vrea sa avem aceste firme. Si eu zic ca mai bine iti iei Okuma. Primele mele mulinete au fost 2 Okuma Oryx si am tras de ele un sezon si jumatate fara sa am cea mai mica problema cu ele.
Carpfishing... A way of life!
- George Iorga
- maniac
@gigi
Mai bine Okuma Longbow ! Modelul 65 si 80 au diferit sistemul de pliere al manivelei fata de modelele mai mici 40-50-60 si e mult mai bun ! Au 6 rulmenti si tambur de aluminiu ! E drept sunt mai grele ( conteaza mai putin) si nici nu prea se plange lumea de ele !
Mai bine Okuma Longbow ! Modelul 65 si 80 au diferit sistemul de pliere al manivelei fata de modelele mai mici 40-50-60 si e mult mai bun ! Au 6 rulmenti si tambur de aluminiu ! E drept sunt mai grele ( conteaza mai putin) si nici nu prea se plange lumea de ele !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!