catapulta made in CCCP
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
catapulta made in CCCP
nu am putut sa ma abtin................. 

Ultima oară modificat 22 Feb 2008 18:50 de către DANEZU, modificat 1 dată în total.
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
Re: catapulta made in CCCP
Ai dracu rusi

- boosterman
- veteran
- radumatica
- veteran
- Cucu Ionel
- senior member
Teacher,eu asa nadesc la Dunare.Te asigur ca o sa ramai uimit cand o sa vezi cat merge,acolo nu bag mare forta ca nu-i nevoie sa dau prea departe,dar am incercat sa vad cat s-ar duce la o aruncare mai tare.Deabia am ajuns cu plumbul de 105 pana unde a ajuns bila!Si nu am bete profi! 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru
-
- member
@teacher 64,
1.dac-am fi mai interesati de tehnica decit de cafenele si youtube-uri, am observa ca treaba asta "ingenioasa" nu e decit o imitatie , ieftina, ce-i drept, si probabil mult mai nefiabila , a cupei de nadire , de la Nash, Sert, sau altii . Si care nu e pina la urma , o avere .Prezentata cu ceva ani in urma si prin AlP, si pe cele doua siteuri de profil de la noi . N-as vrea sa gresesc, dar parca de ea spuneau niste asa-zisi pescari romani aflati pe la o competitie internationala( evident, nu vestita WCC ! ), care ramasesera mirati de distantele atinse de alte echipe vecine cu acest device. De atunci, cupa de nadire a ajuns in multe truse ale unor pescari de crap care pescuiesc la peste mai mic, dar la distante mari, acolo unde nu prea poti ajunge cu racheta, decit daca te cheama Mark Hutchinson
2. Oricum , comparatia cu racheta e un pic deplasata. Pentru cupa de nadire trb folosita mai mult groundbait, pentru a lega grauntele si spartura de boiliesuri, in timp ce la racheta grosul il reprezinta boabele, praful putind sa lipseasca.
1.dac-am fi mai interesati de tehnica decit de cafenele si youtube-uri, am observa ca treaba asta "ingenioasa" nu e decit o imitatie , ieftina, ce-i drept, si probabil mult mai nefiabila , a cupei de nadire , de la Nash, Sert, sau altii . Si care nu e pina la urma , o avere .Prezentata cu ceva ani in urma si prin AlP, si pe cele doua siteuri de profil de la noi . N-as vrea sa gresesc, dar parca de ea spuneau niste asa-zisi pescari romani aflati pe la o competitie internationala( evident, nu vestita WCC ! ), care ramasesera mirati de distantele atinse de alte echipe vecine cu acest device. De atunci, cupa de nadire a ajuns in multe truse ale unor pescari de crap care pescuiesc la peste mai mic, dar la distante mari, acolo unde nu prea poti ajunge cu racheta, decit daca te cheama Mark Hutchinson

2. Oricum , comparatia cu racheta e un pic deplasata. Pentru cupa de nadire trb folosita mai mult groundbait, pentru a lega grauntele si spartura de boiliesuri, in timp ce la racheta grosul il reprezinta boabele, praful putind sa lipseasca.
Dom' Cezare, era pur si simplu o intrebare (rima ne-intentionataCezar Bibu scrie:@teacher 64,
1. treaba asta "ingenioasa" nu e decit o imitatie , ieftina, ce-i drept, si probabil mult mai nefiabila , a cupei de nadire , de la Nash, Sert, sau altii .

Nu-mi place pescuitul cu pastura, urasc momitorul, dar sunt locuri unde pur si simplu nu se poate altfel. Sau se poate, dar admiri peisajul.

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
@teacher64
un link ajutator catre o cupa de nadire foarte buna made in romania.
http://carpio.ro/prod.php?id_cat=15&id_prod=897
un link ajutator catre o cupa de nadire foarte buna made in romania.
http://carpio.ro/prod.php?id_cat=15&id_prod=897