catapulta made in CCCP

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

DANEZU
member

catapulta made in CCCP

Mesaj de DANEZU » 17 Ian 2008 19:59

nu am putut sa ma abtin................. :mrgreen:
Ultima oară modificat 22 Feb 2008 18:50 de către DANEZU, modificat 1 dată în total.
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro

mosharu
maniac

Re: catapulta made in CCCP

Mesaj de mosharu » 17 Ian 2008 20:15

DANEZU scrie:http://www.youtube.com/watch?v=D-ihy_AUIJA
nu am putut sa ma abtin................. :mrgreen:
Ai dracu rusi :lol: :lol: :lol: :lol: dar isi fac treaba cu ea ;-) :lol:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 17 Ian 2008 21:29

Radem noi dar pana la urma ar trebui sa apreciem inventivitatea si de ce nu preocuparea! :idea: :idea:
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 18 Ian 2008 07:32

Foarte ieftin si economic... :lol: :lol: :lol:
Mai ales la cate bidoane de vodca baga in ei... :lol: :lol: :lol:
Practica , pe balta se face!!!

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 18 Ian 2008 07:57

Excelent! :D Ingenios si simplu. Ma intreb cat zboara, in comparatie cu racheta. Frate Moshare, nu faceti o proba pe IOR cu ocazia concursului de casting? ;-) N-aveti nika de pierdut, si mai aflam si noi ceva! :D
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 18 Ian 2008 09:35

teacher64 scrie:Excelent! :D Ingenios si simplu. Ma intreb cat zboara, in comparatie cu racheta. Frate Moshare, nu faceti o proba pe IOR cu ocazia concursului de casting? ;-) N-aveti nika de pierdut, si mai aflam si noi ceva! :D
O sa dam si cu bulgari de nada ;-) :D

Cucu Ionel
senior member

Mesaj de Cucu Ionel » 18 Ian 2008 20:30

Teacher,eu asa nadesc la Dunare.Te asigur ca o sa ramai uimit cand o sa vezi cat merge,acolo nu bag mare forta ca nu-i nevoie sa dau prea departe,dar am incercat sa vad cat s-ar duce la o aruncare mai tare.Deabia am ajuns cu plumbul de 105 pana unde a ajuns bila!Si nu am bete profi! :oops:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 18 Ian 2008 21:45

@teacher 64,
1.dac-am fi mai interesati de tehnica decit de cafenele si youtube-uri, am observa ca treaba asta "ingenioasa" nu e decit o imitatie , ieftina, ce-i drept, si probabil mult mai nefiabila , a cupei de nadire , de la Nash, Sert, sau altii . Si care nu e pina la urma , o avere .Prezentata cu ceva ani in urma si prin AlP, si pe cele doua siteuri de profil de la noi . N-as vrea sa gresesc, dar parca de ea spuneau niste asa-zisi pescari romani aflati pe la o competitie internationala( evident, nu vestita WCC ! ), care ramasesera mirati de distantele atinse de alte echipe vecine cu acest device. De atunci, cupa de nadire a ajuns in multe truse ale unor pescari de crap care pescuiesc la peste mai mic, dar la distante mari, acolo unde nu prea poti ajunge cu racheta, decit daca te cheama Mark Hutchinson :-)
2. Oricum , comparatia cu racheta e un pic deplasata. Pentru cupa de nadire trb folosita mai mult groundbait, pentru a lega grauntele si spartura de boiliesuri, in timp ce la racheta grosul il reprezinta boabele, praful putind sa lipseasca.

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 19 Ian 2008 14:54

Cezar Bibu scrie:@teacher 64,
1. treaba asta "ingenioasa" nu e decit o imitatie , ieftina, ce-i drept, si probabil mult mai nefiabila , a cupei de nadire , de la Nash, Sert, sau altii .
2. Oricum , comparatia cu racheta e un pic deplasata. Pentru cupa de nadire trb folosita mai mult groundbait, pentru a lega grauntele si spartura de boiliesuri, in timp ce la racheta grosul il reprezinta boabele, praful putind sa lipseasca.
Dom' Cezare, era pur si simplu o intrebare (rima ne-intentionata :D )! O "cupa de nadire" eficace nu am vazut pe la noi, sau daca am vazut-o, nu mi-a sarit in ochi, shame on me! :oops: Cert e ca de cativa ani, am serioase probleme de a-mi plasa si nada acolo unde pot sa-mi plasez montura, aruncand de pe mal. Am crescut in ideea "plantatului" cu mana, raman la parerea ca si acum e cea mai eficace metoda de nadire, dar mai nou, e interzisa pe majoritatea baltilor. Cautam, deci alternativa. Si daca trebuie sa merg cu pastura pe momitor, vreau sa si nadesc cu pastura asemanatoare.
Nu-mi place pescuitul cu pastura, urasc momitorul, dar sunt locuri unde pur si simplu nu se poate altfel. Sau se poate, dar admiri peisajul. :oops:
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

shubu
member

Mesaj de shubu » 19 Ian 2008 15:04

@teacher64
un link ajutator catre o cupa de nadire foarte buna made in romania.
http://carpio.ro/prod.php?id_cat=15&id_prod=897

Scrie răspuns