Recomandari cort 1 persoana
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
Recomandari cort 1 persoana
As vrea sa imi achizitionez cort 1 persoana si.... chiar nu stiu ce sa aleg.Ceva sfaturi pentru asa ceva aveti?
- Tilea Gabriel
- Moderator
- radumatica
- veteran
Razvan.D scrie:fox easy dome,simplu de instalat si calitate
De acord cu Razvan,...asta si din motive de "comoditate".
Instalarea dureaza in jur de 4 minute,rezista f.f.bine in conditii de furtuna si ploi torentiale iar interiorul iti confera un spatiu mai mult decat generos.

Practica , pe balta se face!!!
Da,dar daca nu ma-nsel are betele din fibra si nu mai vreau sa trec prin momente de cosmar pe o furtuna adevarata cu un astfel de cort, fiind elastic din cauza scheletului. Parerea mea,rog nu-mi sariti la beregata : corturile cu schelet din fibra de care-o fi ea, nu sunt la fel de rezistente la conditii extreme ca si cele cu schelet fix.metalic.radumatica scrie:Razvan.D scrie:fox easy dome,simplu de instalat si calitate
Instalarea dureaza in jur de 4 minute,rezista f.f.bine in conditii de furtuna si ploi torentiale iar interiorul iti confera un spatiu mai mult decat generos.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
- mariancarp
- member
- radumatica
- veteran
raducu scrie:Da,dar daca nu ma-nsel are betele din fibra si nu mai vreau sa trec prin momente de cosmar pe o furtuna adevarata cu un astfel de cort, fiind elastic din cauza scheletului. Parerea mea,rog nu-mi sariti la beregata : corturile cu schelet din fibra de care-o fi ea, nu sunt la fel de rezistente la conditii extreme ca si cele cu schelet fix.metalic.radumatica scrie:Razvan.D scrie:fox easy dome,simplu de instalat si calitate
Toate corturile Fox Easy Dome si cele Continental Easy Dome , au schelet de aluminiu Raducule!!!

Practica , pe balta se face!!!
- mariancarp
- member
vreau sa-mi iau si eu cort de o persoana si nu prea stiu ce,cam am de ales intre:fox easy dome
- DEFENDER 1 MAN BIVVY
-STI 1 MAN
-peltzer bunker?
ce ma intereseaza in principal sa se monteze repede si usor,si sa fie rezistent la furtuni.
ce imi recomandati? eu nu m-am hotarat intre pelzer bunker si fox easy dome
- DEFENDER 1 MAN BIVVY
-STI 1 MAN
-peltzer bunker?
ce ma intereseaza in principal sa se monteze repede si usor,si sa fie rezistent la furtuni.
ce imi recomandati? eu nu m-am hotarat intre pelzer bunker si fox easy dome