Husa pentru lansete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Husa pentru lansete
Poate ma ajuta cineva si-mi da o idee de unde pot achizitiona o husa pentru 3 lansete din 3 bucati , cu spatiu pentru mulineta cu tot........si la un pret mai normal (pana in 200ron)
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Ai patit-o voicua?voicua scrie:Fi atent la lungimea acestora sa nu patesti ca altii![]()
.Respecte.

Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
Da ,dar prima nu cred ca are 3 compartimente separate,fiecare compartiment pentru 3 bete. Acolo scrie ca sunt doua compartimente. Ce-a de-a doua e beton daca spune colegul ca are acele compartimente,dar e cam lunga (2,10m) f.ca betele mele sunt din 3 bucati.voicua scrie:Prima ti-ar fi perfecta,Raducu.Fi atent la lungimea acestora sa nu patesti ca altii![]()
.Respecte.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Atentie la betele din 3 bucati.
Trebuie sa iei husa speciala pentru asa ceva.
Eu am luat o husa (care acum o vand si pentru ca este prea mare pentru masina mea) pt. bete de 12". Problema este ca am bete din 3 bucati, ia distanta dinte cotor si mulinete este detul de mare. Astfel mulinetele intra un pic fortat; sunt chiar la limita superioara a buzunarului de mulinete.
Trebuie sa iei husa speciala pentru asa ceva.
Eu am luat o husa (care acum o vand si pentru ca este prea mare pentru masina mea) pt. bete de 12". Problema este ca am bete din 3 bucati, ia distanta dinte cotor si mulinete este detul de mare. Astfel mulinetele intra un pic fortat; sunt chiar la limita superioara a buzunarului de mulinete.