Tribal XTR-A

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
tibor
junior member

Tribal XTR-A

Mesaj de tibor » 22 Ian 2008 19:43

În februarie doresc să achiziţionez lansete de la Shimano Tribal XTR-A 3,90 / 3,00 lbs,vă rog mult să mă ajutaţi cu păreri despre acestă lansetă.
Hardwoods Green Tribal
Aps Tg. Secuiesc

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 22 Ian 2008 21:10

Daca eu iti spun ca imi place,ce faci,o cumperi ca am zis eu :?: lansetele nu se cumpara dupa parerea lui x sau y,lansetele se incearca,de preferat pe balta,daca nu ai posibilitatea,macar sa pui mina pe ele in magazin,ce altuia i-se pare ideal,poate sa nu iti placa sau sa se potriveasca la tine,sfatul meu este sa pui mina pe ele sau daca ai posibilitatea de a face niste lansari pt ca alegerea lansetelor este importanta.

Savu Ciprian
junior member

Mesaj de Savu Ciprian » 23 Ian 2008 14:25

da o raita la sectiunea cu anunturi vanzare cumparare sau suna-ma
ai nr la sectiunea cu anunturi

tibor
junior member

Mesaj de tibor » 23 Ian 2008 16:11

Am avut in mana versiunea A si XT-A,pe balta nu am incercat,dar in curte echipat cu BBLRC am incercat citeva miscari cu ele.Singura problema este ca nu prea tin in stoc magazinele acest model si nu stiu la nici un prieten sa aiba modelul XTR-A,diferente sunt fata de cele doua modele - nu are mandrina Slide'n'Grip,blancul nu este construit din aceeasi material ( XT300 LRC),inelele sunt FUJI SIC fata de FUJI Alconite.
Hardwoods Green Tribal
Aps Tg. Secuiesc

Savu Ciprian
junior member

Mesaj de Savu Ciprian » 24 Ian 2008 09:30

am cumparat in toamna 6 buc 3pt mine 3pt un prieten (XT-a) dupa care am mers sa le testam pe balta, prietenul meu zice ca nu le da pt nimic in lume sunt si eu de acord cu el dar am facut rost de niste bani si vreau sa le schimb deci daca te intereseaza contacteazama tel.(si pt pareri sau sugesti)

Scrie răspuns