shimano alivio
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
shimano alivio
as vrea sa stiu ce parere aveti de aceasta lanseta ma intereseaza lanseta de 3,60.dac stiti cam pe la ce distanta arunca lanseta?este o lanseta mai moale sau este necesara forta pentru o lansare de 100 m?MULTUMESC ANTICIPAT.
-
- senior member
MONTURA:cu momitor cu tub antitangle MOMEALA:porumb pe fir de par FIR:predator 0,35 MULINETA:banax helicom 5400. mentionez ca achizitiile urmeaza sa se faca in 2 saptamani. INALTIME:1,75 tehnica este acceptabila as dori sa stiu o distanta medie de aruncare si o distanta ce poate fi obtinuta de catre un pescar experimentat. este vreo problema daca solicit lanseta cu inca 10-15 grame fata de greutatea imprimata pe lanseta. MA GANDESC LA VALOAREA LANSETEI ?:lol:
-
- senior member
lansetele asa sunt facute ca rezista mai mult,decat greutatea de aruncare indicata,greutate de aruncare care sunt trecute pe lansetele simano: e greutatea optima de aruncare,nu merita sa fie incarcata mai mult fiindca acaesta suprasolicitare duce la ruperea lansetei,distanta pe care cred eu ca se poate arunca nu e mai mare de 80m din cauza firului gros,si mai e si momitorul poate ca nici 80 m daca nu e un momitor cu plumb
DAR IN CATEGORIA DE PRET DE 2 MIL 2 JUMATE CE LANSETA MIAI RECOMANDA? .pescuiesc pe lacut siutghiol unde distanta de aruncare ,mai ales pe partea cu mamaia trebuie sa fie cat mai mare deoarece adancimea medie aici e de 1 m jumate , adancime constanta dar si unele gropane pe la iesirea din mamaia la bariera pe la 90-100 m,asta e distanta pe care ma intereseaza sa o obtin
-
- senior member
Ultima oară modificat 02 Feb 2008 22:19 de către mihai florescu, modificat 1 dată în total.
-
- senior member
Nu stiu ce lanseta sa/ti recomand (eu personal am Shimano beast master),pt a atinge distate mai mari cu momitor este mai greu din cauza aerodinamici dar pt a avea rezultate mai bune va trebui sa cobori la un fir de 0,28-0,25 cu inintas si sa folosesti un naditor care zic eu ca te ajuta mai mult cum este cel de la Carp Sistem,si nu uita ca va trebui sa poti sa si nadesti la distanta la care pescuiesti.
APCR-CS CARPZONE
Daca vrei sa dai la ghiolul mare trebuie sa-ti cumperi barcuta gonflabila cu vasle din cea mai ieftina. Distanta la care trebuie sa dai langa bariere, mai exact in spate la on plonge junior depaseste 150 metri. Oricum baietii ( romii ) care pescuiesc acolo nadesc cu barca. Cam greu sa dai langa iei pentru ca este mafie.Mai bine incerci pe partea cu Carrefour.