mulineta attack vs banax helicon
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
mulineta attack vs banax helicon
ce mulinete imi recomandati ?attack sau helicon ?attacku pare mai solid dar are si o greutate pe masura.MULTUMESC ANTICIPAT
Crap.ro : click aici pentru mulinete Atack sau mulinete Banax Helicon
Crap.ro : click aici pentru mulinete Atack sau mulinete Banax Helicon
- marius.tim
- veteran
Re: mulineta attack vs banax helicon
Heliconul al stie toata lumea asa ca nu-ti mai trebuie referinte.Cit despre Attack am gasit aceasta mulineta deja fabricata de vre-o patru producatori si este una si aceeasi, deci Sert,Attack,Jackson si Mitchell vind aceeasi mulineta avind alta denumire.Ca si calitate cei care si-au cumparat-o nu au nici o problema iar pe varianta cea de 800 intra cam aceeasi capacitate de fir ca pe BBLC de la Shimano.Este o mulineta destul de grea, dar nu am remarcat nici un joc in angrenaje si in plus este acoperita cu o vopsea gumata antizgirieturi.Lanseaza bine are forta de tractiune buna si ca pret este destul de ok.remus_cta scrie:ce mulineta imi recomandati?attacku sau heliconu?attacku pare mai solid dar are si o greutate pe masura.MULTUMESC ANTICIPAT
Asta nu inseamna ca Heliconul nu e o mulineta buna ci ca sa ai o idee si de cealalta mulineta,in fond tu vei face alegerea.
cosmine da tu tragi de 2 ani de alea coreene,acuym nu mai gasesc dealea si fiind din cta nu prea le gasesti aici,tre sa fac comanda de pe net si na astea noi chinezesti sunt la bulan si nu imi place sa se strice si sa le trimit inapoi sa mai platesc colet altceva........ca dac as gasi deastea coreene leas lua da chinezesti ma mai gandesc
- George Iorga
- maniac