cormoran carp force
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
cormoran carp force
Foloseste cineva Carp Force de la Cormoran ,ca sunt curios ce parere are despre cum se comporta?
- Dan Pop-Coman
- veteran
- marius.tim
- veteran
Re: cormoran carp force
Se rup la spigot,a zis bine Dan Coman eu am rupt un Eliminator anul trecut, la a treia aruncare si fara sa fortez lanseta,se rup la iesirea spigotului din tronsonul inferior pentru ca spigotul este prea subtire in raport cu blancul lansetei.Daca problema asta s-ar rezolva lanseta este super in restul aspectelor.Exista un model care nu sufera de boala asta pentru ca se mufeaza invers,e vorba de Carp Mission 1 dar costa mai mult decit Carp force.angler scrie:Foloseste cineva Carp Force de la Cormoran ,ca sunt curios ce parere are despre cum se comporta?
-
- member
- marius.tim
- veteran
E adevarat ca nu este ,dar spigoturile sint pentru ca le-am masurat eu si la unul si la altul,asa ca riscurile sint egale.In rest sint lansete foarte bune si una si alta.peterfi lajos scrie:Eu am 3 buc . carp force de 390 si 3,5 lb . Am folosit un an (40-50 zile de pescuit),fara nici o problema.Am aruncat si cu plumbi de 110 gr ,pescuind la 100-125m .Eliminator nu e acelasi bat ca Force.
-
- member
Poate era defect de fabricatie ,daca a rezistat la mine un sezon ,nu cred sa mai apara probleme .
Eu a vazut bete harrison care la prima aruncare sau rupt . Din 3 bete 2 erau rupte in 10 minute .Au costat 250 euro bucata .
Oricum ,eu sint multumit de ale mele ,au 3,5 lb dar sint destul de elastici la drill ,exact pe preferintele mele .Sint mult mai elastice ca simano beastmaster.
Eu a vazut bete harrison care la prima aruncare sau rupt . Din 3 bete 2 erau rupte in 10 minute .Au costat 250 euro bucata .
Oricum ,eu sint multumit de ale mele ,au 3,5 lb dar sint destul de elastici la drill ,exact pe preferintele mele .Sint mult mai elastice ca simano beastmaster.
Ce Harrison ???Mary2005 scrie:Eu a vazut bete harrison care la prima aruncare sau rupt . Din 3 bete 2 erau rupte in 10 minute .
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro