banax helicon

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

remus_cta
veteran

banax helicon

Mesaj de remus_cta » 14 Feb 2008 00:02

banax helicon 5400 NF VS banax helicon 5600 NF.care din ele este mai buna?am vazut ca au aceleasi caracteristicii tehnice deci vreau si parerile voastre

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 14 Feb 2008 00:33

5600 are in plus 2 rulmenti si tamburul cu buza titanizata,eu am modelul Korea de 4 ani sunt pescuite la greu si sunt beton mai dau 4 ani cu ele.
APCR-CS CARPZONE

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 14 Feb 2008 08:22

Astea noi, chinezesti nu mai sunt la fel de bune ca si cele coreene, dar nici de lepadat. 190 Ron merita. Dar la acelasi pret gasesti Okuma Powerliner 8600, cam aceeasi marime, si mi se par net superioare.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Cata
member

Mesaj de Cata » 14 Feb 2008 10:29

Salutare!
Daca te hotarasti sa iei Banax Helicon 5600 NF.... depinde de noroc ,dar daca le iei si se strica ... o duci la garantie si ori iti este reparata ori inlocuita ,garantia variaza de la 2la 3 ani depinde de magazin si pretul la fel ii de la 160 la 200 si eu zic ca daca nu se strica in 2-3 ani apoi..... oricum dupa ce trece termenu de garantie o sa vrei altceva mai bun poate o sa apara 5800 Nf si nimeni nu baga mina in foc ca Okuma nu se poate strica si ia .....
Sper sa-ti fie de folos!
Fir intins!

boosterman
veteran

Re: banax helicon

Mesaj de boosterman » 14 Feb 2008 17:17

remus_cta scrie:banax helicon 5400 NF VS banax helicon 5600 NF.care din ele este mai buna?am vazut ca au aceleasi caracteristicii tehnice deci vreau si parerile voastre
Mi-am luat de curand Okuma Powerline 865 (170 ron carpio) sunt super, nu se compara cu Banaxul :idea:
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 14 Feb 2008 17:17

Cata scrie:Salutare!
Daca te hotarasti sa iei Banax Helicon 5600 NF.... depinde de noroc ,dar daca le iei si se strica ... o duci la garantie si ori iti este reparata ori inlocuita ,garantia variaza de la 2la 3 ani depinde de magazin si pretul la fel ii de la 160 la 200 si eu zic ca daca nu se strica in 2-3 ani apoi..... oricum dupa ce trece termenu de garantie o sa vrei altceva mai bun poate o sa apara 5800 Nf si nimeni nu baga mina in foc ca Okuma nu se poate strica si ia .....
Sper sa-ti fie de folos!
:?: :shock: :?:

Albert
senior member

Mesaj de Albert » 14 Feb 2008 17:46

Ce nu intelegi?Omu' spune ca orice mulineta se poate strica :lol:

Cata
member

ceaoo

Mesaj de Cata » 15 Feb 2008 20:19

Salutare!
Boosterman ce nu intelegi? :lol: Am si eu o intrebare pentru tine:ce nu se compara(cu Banaxu)la ce?? Ai avut cumva Banax sau ai?? Pina la ce pret a ajuns cu tot cu transport? Daca cumva se strica mulineta ce faci? O trimiti inapoi, daca se strica la inceputul sezonului s-o dus pe apa simbeteii pina ce o primesti inapoi ,cine plateste posta,curieru, trimitere- primire,perindatu la posta ,pierdere de vreme.... :mrgreen:
Fir intins ;-)
Fir intins!

boosterman
veteran

Re: ceaoo

Mesaj de boosterman » 16 Feb 2008 15:36

Cata scrie:Salutare!
Boosterman ce nu intelegi? :lol: Am si eu o intrebare pentru tine:ce nu se compara(cu Banaxu)la ce?? Ai avut cumva Banax sau ai?? Pina la ce pret a ajuns cu tot cu transport? Daca cumva se strica mulineta ce faci? O trimiti inapoi, daca se strica la inceputul sezonului s-o dus pe apa simbeteii pina ce o primesti inapoi ,cine plateste posta,curieru, trimitere- primire,perindatu la posta ,pierdere de vreme.... :mrgreen:
Fir intins ;-)
Ce nu inteleg este modul tau de exprimare sau mai bine zis de scriere. :evil:
Transportul pentru un colet de produse in valoare de 1300 ron, de la Craiova la Suceava, a fost 40 ron. Eu spun ca raportat la pretul de achizitie a produselor, 40 ron taxa de transport e o nimica toata fata de adaosul comercial din magazinele din Suceava.
Banaxuri are partenerul meu de pescuit. Si noi si vechi. Regreta si acum ca si-a luat inca doua banaxuri noi. Mereu imi spune ca nu se compara cu cele vechi, ca nu ar mai fi asa de fiabile si ca par mai fragile. Apropo de cate ori crezi tu ca iti vor schimba mulinetele defecte, pe perioada garantiei?

apetrea adrian
senior member

Mesaj de apetrea adrian » 16 Feb 2008 17:10

am avut un set de helicoane cu care am pescuit la greu 2 sezoane plus cine stie cit inaintea mea cel de la care le-am luat(au fost second)si nu au avut absolut nimic.plus un helicon 5600NF cu care am dat un sezon tot asa fara nici o problema.deci din partea mea super mulinete.
@bosterman
de ce crezi ca ar fi mai bune okuma powerliner decit helicon ?

Scrie răspuns