banax helicon
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
banax helicon
banax helicon 5400 NF VS banax helicon 5600 NF.care din ele este mai buna?am vazut ca au aceleasi caracteristicii tehnice deci vreau si parerile voastre
-
- senior member
Salutare!
Daca te hotarasti sa iei Banax Helicon 5600 NF.... depinde de noroc ,dar daca le iei si se strica ... o duci la garantie si ori iti este reparata ori inlocuita ,garantia variaza de la 2la 3 ani depinde de magazin si pretul la fel ii de la 160 la 200 si eu zic ca daca nu se strica in 2-3 ani apoi..... oricum dupa ce trece termenu de garantie o sa vrei altceva mai bun poate o sa apara 5800 Nf si nimeni nu baga mina in foc ca Okuma nu se poate strica si ia .....
Sper sa-ti fie de folos!
Daca te hotarasti sa iei Banax Helicon 5600 NF.... depinde de noroc ,dar daca le iei si se strica ... o duci la garantie si ori iti este reparata ori inlocuita ,garantia variaza de la 2la 3 ani depinde de magazin si pretul la fel ii de la 160 la 200 si eu zic ca daca nu se strica in 2-3 ani apoi..... oricum dupa ce trece termenu de garantie o sa vrei altceva mai bun poate o sa apara 5800 Nf si nimeni nu baga mina in foc ca Okuma nu se poate strica si ia .....
Sper sa-ti fie de folos!
Fir intins!
- boosterman
- veteran
Re: banax helicon
Mi-am luat de curand Okuma Powerline 865 (170 ron carpio) sunt super, nu se compara cu Banaxulremus_cta scrie:banax helicon 5400 NF VS banax helicon 5600 NF.care din ele este mai buna?am vazut ca au aceleasi caracteristicii tehnice deci vreau si parerile voastre

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
- boosterman
- veteran
Cata scrie:Salutare!
Sper sa-ti fie de folos!

ceaoo
Salutare!
Boosterman ce nu intelegi?
Am si eu o intrebare pentru tine:ce nu se compara(cu Banaxu)la ce?? Ai avut cumva Banax sau ai?? Pina la ce pret a ajuns cu tot cu transport? Daca cumva se strica mulineta ce faci? O trimiti inapoi, daca se strica la inceputul sezonului s-o dus pe apa simbeteii pina ce o primesti inapoi ,cine plateste posta,curieru, trimitere- primire,perindatu la posta ,pierdere de vreme....
Fir intins
Boosterman ce nu intelegi?

Fir intins

Fir intins!
- boosterman
- veteran
Re: ceaoo
Ce nu inteleg este modul tau de exprimare sau mai bine zis de scriere.Cata scrie:Salutare!
Boosterman ce nu intelegi?Am si eu o intrebare pentru tine:ce nu se compara(cu Banaxu)la ce?? Ai avut cumva Banax sau ai?? Pina la ce pret a ajuns cu tot cu transport? Daca cumva se strica mulineta ce faci? O trimiti inapoi, daca se strica la inceputul sezonului s-o dus pe apa simbeteii pina ce o primesti inapoi ,cine plateste posta,curieru, trimitere- primire,perindatu la posta ,pierdere de vreme....
![]()
Fir intins

Transportul pentru un colet de produse in valoare de 1300 ron, de la Craiova la Suceava, a fost 40 ron. Eu spun ca raportat la pretul de achizitie a produselor, 40 ron taxa de transport e o nimica toata fata de adaosul comercial din magazinele din Suceava.
Banaxuri are partenerul meu de pescuit. Si noi si vechi. Regreta si acum ca si-a luat inca doua banaxuri noi. Mereu imi spune ca nu se compara cu cele vechi, ca nu ar mai fi asa de fiabile si ca par mai fragile. Apropo de cate ori crezi tu ca iti vor schimba mulinetele defecte, pe perioada garantiei?
- apetrea adrian
- senior member
am avut un set de helicoane cu care am pescuit la greu 2 sezoane plus cine stie cit inaintea mea cel de la care le-am luat(au fost second)si nu au avut absolut nimic.plus un helicon 5600NF cu care am dat un sezon tot asa fara nici o problema.deci din partea mea super mulinete.
@bosterman
de ce crezi ca ar fi mai bune okuma powerliner decit helicon ?
@bosterman
de ce crezi ca ar fi mai bune okuma powerliner decit helicon ?