alegere mulinete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
alegere mulinete
Pescuiesc cu mulinete Okuma powerliner 860. Am vazut mulinetele model Emcast Advanced AB 4500 de la Daiwa si arata destul de bine Pescuieste cineva cu ele? La acelasi pret am gasit si Riot Big Pit 75 de la Wychwood (Mulineta cu tambur long-cast. Tambur de rezerva din grafit. Rulmenti: 5 + 1. Ratio: 4.3:1. Capacitate fir: 0.35 mm/420 metri. Greutate: 660 grame). Ce comparatie puteti face intre aceste sau ce alte recomandari puteti sa-mi faceti. Multumesc pentru sprijin.
adrian daca ai mulinete okuma pl 860 inseamna ca deja ai o alternativa ,dar daca vrei sa iei ceva de calitate in bani foarte buni ia-ti shimano big baitrunner, eu personal consider ca decat sa dai 3 mil jumate cat e Emcast Advanced AB 4500 mai bine mai strange un milion jumate si iati big baitrunner.eu am una am cumparato si am mai primit de paste cadou una(nea vali multumesc din suflet) si iti zic ca nu se compara cu nici o alta mulineta .robusta,foarte bine lucrata si cu un angrenaj super de calitate.si daca o sa iti iei o mulineta medie o sa vrei mai buna si mai buna si nu se merita la un moment dat sa stai sa le schimbi asa.sper ca te-am ajutat.FIR INTINS
-
- veteran