Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Cucu Ionel
- senior member
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru
-
sergiu_q
- senior member
Pescuitul este un viciu!
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
-
Cucu Ionel
- senior member
Sergiu, matritele postate de Flash baits si cele din primele poze ale topicului provin de la firma la care i-am dat eu adresa in link.

-
sergiu_q
- senior member
Cucu Ionel scrie:Sergiu, matritele postate de Flash baits si cele din primele poze ale topicului provin de la firma la care i-am dat eu adresa in link.

ai cumparat de la ei ?
cum se procedeaza si cam cat costa transportul ?
Pescuitul este un viciu!
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
-
Cucu Ionel
- senior member
Am cumparat, dar prin cineva!

A venit in tara din G. si mi le-a adus, m-au costat cat costa pe site plus 5 euro taxa, i le-a adus acasa curierul de la firma.Asta a fost acu' 2 ani, nu mai stiu ce-o fi acum, cred ca Bruno expediaza aceleasi matrite in B. prin Eugen, s-au intreaba-l pe Mosharu, el trebuie sa stie cum poti intra in posesia lor.