Spatiere Inele
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Spatiere Inele
Stie cineva distanta optima intre inele, la un blank de 12'6"?
Ma intereseaza cea care permite aruncari maxime.
Traiasca mama pestilor!
Re: Spatiere Inele
La 3.6 este de 92 cm .boje scrie:Stie cineva distanta optima intre inele, la un blank de 12'6"?
La 3.8

Trebuie insa luata in discutie si marimea inelelor.
- Dan Cotelici
- veteran
La lansetele mele de 3.90,pe primul segment, de la varf spre mandrina, distantele sunt urmatoarele:
1-2 = 30 cm
2-3= 31 cm
3-4 = 42 cm
4-5 = 46 cm
Al 6-lea inel e pozitionat pe al doilea segment la 125 cm de piciorul mulinetei(BBLC prinsa in mandrina)
Cred ca o pozitionare a inelelor care sa permita aruncarea la maxim de potential e variabila in functie de actiunea lansetei.Nu sunt sigur de asta.E o supozitie..
1-2 = 30 cm
2-3= 31 cm
3-4 = 42 cm
4-5 = 46 cm
Al 6-lea inel e pozitionat pe al doilea segment la 125 cm de piciorul mulinetei(BBLC prinsa in mandrina)
Cred ca o pozitionare a inelelor care sa permita aruncarea la maxim de potential e variabila in functie de actiunea lansetei.Nu sunt sigur de asta.E o supozitie..
Second BEST is FIRST loser
- Dan Cotelici
- veteran
Asta inseamna ca:Dan Cotelici scrie:La lansetele mele de 3.90,pe primul segment, de la varf spre mandrina, distantele sunt urmatoarele:
1-2 = 30 cm
2-3= 31 cm
3-4 = 42 cm
4-5 = 46 cm
intre varf si primul inel 30 cm
intre varf si al doilea 61
intre varf si al treilea 103
intre varf si al patrulea 149mai departe nu mai am cum calcula.
Dar nu cred ca ma ajuta , lansetele tale sunt mai lungi cu 10 cm
Multumesc oricum.
Traiasca mama pestilor!
Ai dreptate, pe net am cautat de mi-a venit rau.Dan Cotelici scrie:Atunci distantele optime sunt dependente de blank.
O regula valabila universal, daca exista asa ceva, o poate da doar un rodbuilder.
Doar sa dau mail la un builder .
Din lansetele consacrate pt distanta care e de 12,6"?
Traiasca mama pestilor!
- Dan Cotelici
- veteran
Intre inelul 5 si 6 a mea are 62 cm.
211cm fata de inelul de varf.
Presupun insa ca cea mai importanta distanta e cea de la iesirea firului de pe mulineta la primul inel, dupa care in functie de diametrul acestuia, 40 sau 50 mm, se dimensioneaza diametrul si pozitia celorlate inele.
Incearca sa iei legatura cu Laurentiu Andronic de la Aquamnia.
211cm fata de inelul de varf.
Presupun insa ca cea mai importanta distanta e cea de la iesirea firului de pe mulineta la primul inel, dupa care in functie de diametrul acestuia, 40 sau 50 mm, se dimensioneaza diametrul si pozitia celorlate inele.
Incearca sa iei legatura cu Laurentiu Andronic de la Aquamnia.
Second BEST is FIRST loser