ce avertizori sa cumpar

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

m_dan
junior member
Mesaje: 50
Membru din: 28 Sep 2006 08:45
Localitate: Cluj

Mesaj de m_dan » 13 Mar 2010 15:17

la modelul vechi merg sigur oriciti avertizori. toata problema este sa ii configurezi identic cu statia (adica sa ai aceiasi configuratie la jumperii din compartimentul bateriei). singura problema care apare este ca la senzorii dublura (indiferent de culoare - rosu, galben, verde sau albastru) pe statie se va aprinde ledul de culoarea respectiva. proba? daca intimplator ai aceiasi configuratie a jumperilor cu un alt pescar de pe balta (care se afla in raza de actiune a statiei tale) ambele statii vor suna simultan indiferent la care dintre cei doi pescari este activitate. de aici apar semnalele false de pe statie (am patit-o de citeva ori si nu este foarte placut, mai ales daca se intimpla noaptea si te trezeste statia din somn). solutia de remediere? schimbi configuratia jumperilor la statie si la toti avertizorii proprii (repet: pentru o functionare corecta atit statia cit si toti avertizorii trebuie sa aiba configuratia jumperilor indentica)

Avatar utilizator
Edi
new member
Mesaje: 23
Membru din: 06 Ian 2008 13:43
Localitate: Caracal Olt

Mesaj de Edi » 13 Mar 2010 22:44

Multumesc mult de raspunsuri, o sa-l comand si pe al 5-lea.Fir intins tuturor ca eu o sa plec in noaptea asta la Moara Vlasiei.

zaky
new member
Mesaje: 13
Membru din: 16 Oct 2010 16:40

Mesaj de zaky » 16 Oct 2010 16:49

pina la urma merge sau nu merge senzorul cu nr 5 la setul energoteam?

Scrie răspuns