BFF Thunderbolt
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
BFF Thunderbolt
Am primit recent cadou 2 bete BFF thunderbolt 3,60 3,5 lbs si 2 mulinete okuma longbow si inca nu leam testat.Stie cineva ceva de ele?Merita sa le tin sau sa incerc sa scap de ele
FIRE INTINSE
Domnu' Cristi, foloseshte dom'le butonul cautare din pagina principala, cum ti-au mai zis si alti colegi, si nu mai deschide topice la rand, unul dupa altul. Toate problemele pe care le pui, au fost discutate si ras-discutate, in nenumarate randuri, unele chiar de curand. ...sau vrei sa te lauzi ca le-ai primit cadou ?!
Daca nu shtii, iti spun eu proverbul din batrani: "Calu' de dar, nu se cauta la dinţi "
Spor la cautare !

Spor la cautare !
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
de BFF thunderbolt e adevarat, nu gaseshti nimic, nici macar pe Google, asta denota cat de importante sunt, si cat de bine se vand... la okuma insa, sunt scrise pagini intregi...
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Betele nu le cunosc dar mulinetele sunt excelente.Eu as zice sa pastrezi mulinetele dar betele sa le schimbi.Incearca JRC Defender sau vezi daca gasesti deja Cormoran Carp Force ES sau noul Eliminator sau Shimano ForceMaster.
Se poate sa ai niste lansete bunicele dar,vorba lui maiden,daca nu gasesti nimic despre ele,inseamna ca nu prea conteaza pe piata lansetelor.
Se poate sa ai niste lansete bunicele dar,vorba lui maiden,daca nu gasesti nimic despre ele,inseamna ca nu prea conteaza pe piata lansetelor.
Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.
- cristian_m
- member
- George Iorga
- maniac
- George Iorga
- maniac