Ce am observat:
1. Cele mai multe prezentari au fost la porumb moale, congelat, pus direct pe carlig, cate 4-5 boabe.
2. La montura cu fir de par si boabe moi, carasul reusea sa rupa boabele de pe fir deci sanse putine de a prinde crap.
3. La fir de par cu boabe tari, prezentarile au scazut considerabil fata de porumbul pus direct pe carlig, aproximativ cu 60%.
4. Perioada in care am avut f. multe prezentari a fost 4:15-5:45 si 19:10- 20:40, 2:30-3:15. In aceste perioade practic nu aveam timp sa pun momeala in carlig aveam toate betele pe mal din aceasta cauza.
5. Am mers cu nepotelul meu (care e la a doua partida de pescuit) si acesta a prins caras la viermi intr-un stil barbar. In 5 ore aproape 9 Kg. Arunca, numara pana la 6 si intepa!

6. Cred ca perioadele de activitate mentionata mai sus au fost puternic influentate de temperaturile ridicate inregistrate in aceste zile.
7. Ideal a fost motura intercalata cu boabe moi si boabe tari.
8. Pe locul nadit cu porumb tare, numarul prezentarilor a fost mai mic, indiferent daca am pescuit cu porumb moale sau tare sau boiles.
Va multumesc pt solutiile pe care mi le-ati dat...
@patabum: Avatarul meu ma reprezinta atunci cand sunt pe malul apei... Negru de concentrare....