Nu te supara si nu ma intelege gresit, pentru ca ma cunosti stii cum sunt. Accept or ce fel de discutie "bazata" si acept orice critica sau corectie, dar trebuie sa fie "basata" si aceasta. Conclusile de tras in pescuitul la crap sunt foarte grele, pentru acest exista "instinctul" pescarului, cineva are mai mult, alti mai putin, care aiuta la finalizare un bun resultat. Instinct, ceva care nu se cumpara de la magazin, ceva care nu se atinge cu mana, ceva care vine cu timpul. Faptul ca zici ca nu ai de invatat de la forum acest, indiferent cu cine vorbesti, nu este un lucru bun. Avem toti de invatat uni de la alti, de pilda eu invat foarte mult privind sau vorbind cu incepatori, pentru ca ei nu avend un stil sau o idea marcata sau deja conditionata de toata publicitate sau articole pe care au fost publicate, au ideii geniale si intrebari care cateodata te miri de unde.carpkiller scrie:Revenim la pescuit!
Mi-am permis sa te contrazic si sa afirm ca locul are in opinia mea o mare importanta. Asa da, are o mare importanta, nu ca locul este totul.Un crap, chiar si de 15 kg, dupa 3 zile poate fi interpretat drept noroc 2+2=5. Nu te grabi sa tragi o concluzie dupa un sigur peste la bile cojite. Parerea mea este ca dc si numai daca prindeai inca cel putin 2-3 pesti la bile cojite (nu neaparat de 15 kg) sau dc aplicand aceasi metoda pe locul respectiv in conditii meteo asemanatoare aveai rezultate bune intr-o alta partida (cel putin una) puteai afirma cu tarie ca ai gresit tehnica(momeala) si locul de fapt era unul bun. Asa a fost, cel de peste 15 kg. a fosta prima dintre surprise care a iesit din apa, urmat de cateva pestisori care mau dat de gandit ca peste fusese acolo dar nu baga botu.
Oricum, stii bine ca te astept oricand la un pahar sau la magazin sa desbatem tema crapului.
ps: cum ai aflat desppre cine vorbeam ca nu am pronuntat niciun nume?