Salut,
Vreau sa incerc o montura cu arc naditor si as dori sa stiu ce reteta ar trebui sa folosesc ca nada sa stea cat mai bine pe arc, sa nu cada la contactul cu apa la aruncare, ce imi recomandati?
Multam
Arc naditor
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Arc naditor
Fir Intins!
Arc naditor
In afara de mamaliga, m-ar interesa ce amestec ar rezista cel mai bine la lansari, ceva care sa contina boabe de porumb si canepa.....mai specific de atat nu pot sa fiu...oricum intrebarea se adreseaza celor ce folosesc in mod frecvent asa ceva
Fir Intins!
.
sunt o gramada de..profimix-uri..si de fainuri care ori le faci cum sunt din ambalaj..ori le amesteci cu mamaliga...si poti linistit sa incorporezi SI boabe de porumb..sau ce mai vrei tu....
sau..cel mai bine uita-te la "cautare" si vezi ce gasesti pe acolo...

sau..cel mai bine uita-te la "cautare" si vezi ce gasesti pe acolo...

Ala din avatar..sunt eu 

- Dan Pop-Coman
- veteran
-
- senior member
si mai simplu faci mamaliga din 70%malai si 30% faina alba pe care le amesteci inainte de fierbere,apoi pe malul apei o amesteci cu ce vrei tu(porumb,cinepa,mixuri)si separat pentru a-i spori consistenta poti avea unul din liantii care se gasesc in mai toate magazinele si pe care il adaugi in functie de consistenta pe care vrei sa o obtii.