Cum prezentati momeala pentru crap?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Pai uite o solutie mai simpla: pui apa la fiert, cu un capac deasupra, cand incepe sa clocoteasca lasi o fanta mica (pui capacul intr-o parte) si tii cirligul + tubul deasupra aburului aprox. 2 min (+-, f(x) de calitatea tubului termoretractil). Eu fac chestia asta de ani buni si functioneaza de fiecare data. Ai grija sa nu le tii cu degetelele, ca s-ar putea sa simti brusc cum te cuprinde o caldura interioara!
Imi cer scuze daca aceasta metoda nu implica costuri mari, super-scule si super-dotari, made in West or USA, asa sunt eu, mai chitros din fire
Imi cer scuze daca aceasta metoda nu implica costuri mari, super-scule si super-dotari, made in West or USA, asa sunt eu, mai chitros din fire

Am si eu o curiozitate foarte lipsita de rautate: Patabum lucrezi cumva in domeniul matematicii?? Ca pana m-am prins ce inseamna f(x) in limbaj literar tot cautam sa rezolv o fctie ceva!!! Din fericire nu a fost nevoie..daca nu-mi dadeam seama la timp poate o si rezolvam !!Tine-o tot asa! Poate si un logaritm ceva pe viitor! Iliuta scuze pt dezacordul cu subiectul topicului dar in alta parte nu aveam cum sa scriu! Fir intins!! www.xxx.ro/stationar
Ultima oară modificat 21 Sep 2012 14:09 de către caaron, modificat 1 dată în total.
Ultima oară modificat 21 Sep 2012 14:09 de către caaron, modificat 1 dată în total.
- Daniel Costache
- veteran
1. Daca vreti sa folositi jet de aer cald aveti grija sa nu afectati firul textil (cel putin asa mi s-a intamplat mie) si de aceeea am postat negativ referitor la folosirea uscatorului de par.
2. Daca intr-adevar vreti sa lucrati "industrial" va recomand eu un dispozitiv pe care il folosim in service la dezlipirea si lipirea integratelor, dispozitiv la care se poate regla atat volumul de aer cat si temperatura acestuia de la cateva grade C pana la 450-500 grdC si care costa in jur de 120$.
2. Daca intr-adevar vreti sa lucrati "industrial" va recomand eu un dispozitiv pe care il folosim in service la dezlipirea si lipirea integratelor, dispozitiv la care se poate regla atat volumul de aer cat si temperatura acestuia de la cateva grade C pana la 450-500 grdC si care costa in jur de 120$.
Salutari din Miami