Da, asa este. Ei practic se desprind de carlig in timp ce scoti montura, din cauza frecarii cu apa sau cu alte chestii..troutpwi scrie:Am avut surpriza sa scot asemenea pufi si la 1-2 ore si sunt intacti pe carlig doar ca se desprind usor.
Pufuleti solubili - live underwater
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- George Iorga
- maniac
Eu am vrut sa avertizez doar sa nu se faca , comfuzie intre pufuleti ! Cu siguranta stiu ce inseamna Expandat ! Si mai stiu ca prin 1996 am pescuit prima oara cu viermisori artificiali (puff) si aia sigur nu erau expandati !attila_cj scrie:...si stimate iorga george daca vri sa stii ca care-i diferenta dintre porumbul expandat si pufi solubil,sa stii ca nu-i una si acelasi lucru....

Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
Eu am vrut sa avertizez doar sa nu se faca , comfuzie intre pufuleti ! Cu siguranta stiu ce inseamna Expandat ! Si mai stiu ca prin 1996 am pescuit prima oara cu viermisori artificiali (puff) si aia sigur nu erau expandati !
Restul traducerilor ,denumirilor ,nu eu le-am pus pe sit-urile respective ! Tuturor fir intins ![/quote]
Stimate d-le george....n-am avut avut intentia sa ma cert nici cu d-ta nici cu matrix,doar am atras atentia tuturor de o greseala mica de traducere,nimic altceva..
toata stima

Stimate d-le george....n-am avut avut intentia sa ma cert nici cu d-ta nici cu matrix,doar am atras atentia tuturor de o greseala mica de traducere,nimic altceva..
toata stima