montajul safety cu leadcore;Cum se leaga de linia principala
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
montajul safety cu leadcore;Cum se leaga de linia principala
Citez din articolul "Montura Safety Clip cu Leadcore - preferata mea"
..."Montura este gata. Nu mai aveti decat sa legati firul de pe mulineta de bucla leadcore-ului. In nici un caz NU folositi alt vartej sau agrafa pentru prinderea leadcore-ului. In cazul in care plumbul nu cade din clips trebuie sa poata iesi cu totul de pe fir."
Totusi cum se leaga montura de linia principala, in cazul firelor spectra, si in cazul monofilamentului, pentru ca presupun ca nodurile sint diferite.
Si aceiasi intrebare, pentru ca in general aceasta precizare nu apare la nici un montaj (poate e considerata elementara) in general ce optiuni avem pentru a lega montajul de linia principala?
Multumesc
..."Montura este gata. Nu mai aveti decat sa legati firul de pe mulineta de bucla leadcore-ului. In nici un caz NU folositi alt vartej sau agrafa pentru prinderea leadcore-ului. In cazul in care plumbul nu cade din clips trebuie sa poata iesi cu totul de pe fir."
Totusi cum se leaga montura de linia principala, in cazul firelor spectra, si in cazul monofilamentului, pentru ca presupun ca nodurile sint diferite.
Si aceiasi intrebare, pentru ca in general aceasta precizare nu apare la nici un montaj (poate e considerata elementara) in general ce optiuni avem pentru a lega montajul de linia principala?
Multumesc
-
- senior member
- boosterman
- veteran
Re: montajul safety cu leadcore;Cum se leaga de linia princi
Eu spre exemplu fac o bucla la linia principala (care poate fi fir textil sau monofilament, etc.) si o prind de bucla leadcore-ului (bucla in bucla)Ion777 scrie:Citez din articolul "Montura Safety Clip cu Leadcore - preferata mea"

PS: am sa caut o imagine sa vad daca gasesc

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
Cred ca am sa folosesc bucla in bucla. Trebuie ca bucla in linia principala sa fie mai lunga decit normal ca sa poti trece prin ea montura; am gsit un link pe internet. http://www.marinews.com/Cross-Loop-Connection-584.php
Eu folosesc linie braided, spiderwire strealth de 30 lb.
Imi place sa pot schimba rapid montura fara a taia linia, dar se pare ca pentru aceasta conectie, apare uzura intre linii, deci cam tot aia.
Imi pare rau dar din poza nu am priceput nimic pentru ca e prea mica sa citesc explicatiile
Oricum va multumesc.
Eu folosesc linie braided, spiderwire strealth de 30 lb.
Imi place sa pot schimba rapid montura fara a taia linia, dar se pare ca pentru aceasta conectie, apare uzura intre linii, deci cam tot aia.
Imi pare rau dar din poza nu am priceput nimic pentru ca e prea mica sa citesc explicatiile
Oricum va multumesc.
OK am incercat deschiderea dar nu se poste distinge nimic cind se mareste poza.
pentru vizualizarea croos loop connection e necesar sa o selectezi in pagina http://www.marinews.com/braided_fishing ... leader.htm , altfel nu functioneaza programul de animatie.
ty
pentru vizualizarea croos loop connection e necesar sa o selectezi in pagina http://www.marinews.com/braided_fishing ... leader.htm , altfel nu functioneaza programul de animatie.
ty
-
- member