De aia folosesc montura de 35-40 cm pt ca este mult mal, dar........ avand in vedere ca ii dau drumu` la plumb de la nivelul apei iar apa are ~2 metrii nu stiu cat de mult se afunda acesta in mal asa ca ........ la roz, mai am timp sa ma gandescmirceaef scrie: daca tu plantezi in mal de 30-40 de cm, poti sa-i faci si roz, ca tot nu se vede, ca banuiesc ca de asta folosesti un forfac de 40 de cm, corect?

Nu vreau sa schimb nimica, vreau doar sa-mi imbunatatesc tactica, atat. Daca am trasaturi asta nu inseamna ca totul e PERFECT, nu?mirceaef scrie: pe de alta parte, daca tu de doi ani de zile pescuiesti intr-un anume fel si ai trasaturi, de ce-ai schimba ceva? din ce spui, problema ta e sa-i scoti din stuf, nu ca nu ti-ar trage. corect?

Atunci inseamna ca pot colora si firul fluo cu acelasi marker fara a ma gandii ca ........ "poate nu este ok marker-ul obisnuit"mirceaef scrie: markerele normale nu cred ca influenteaza cu nimic avand in vedere ca au in general solventi pe baza de apa sau alcool.
Aici George chiar m-a ajutat, nu m-a dus "fesu`" sa-l dau si pe ala cu marker-ul.
mirceaef scrie: cele folosite la rapitori au in general arome de "peste" pt ca rapitorii nu se prea dau in vant dupa fructe