localizarea-cea mai importanta
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
INTREBARE
Dupa ce nadesti in diagonala ,pe o lungime asa de mare cum distribui lansetele ?
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
-
- senior member
RASPUNS
Si crapul cunoaste matematica ta,de stie sa vina exact unde arunci tu lansetele?
Cred ca mai corect era sa spui cum cauti structura fundului apei,adincimea, pe linia nadita.Asta stiam si eu,am crezut ca din experienta poti sa spui altceva.
Cred ca mai corect era sa spui cum cauti structura fundului apei,adincimea, pe linia nadita.Asta stiam si eu,am crezut ca din experienta poti sa spui altceva.
- XquiZZiT
- senior member
structura fundului apei o potzi determina folosind un marker. dar ce faci atunci cand ai in fatza ta o intindere de apa perfert plata, fara structuri, praguri, cu fondul uniform, fara diferente notabile de adancime? nadirea in diagonala este cea ma buna solutie in acest caz.
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
Re: RASPUNS
Pai nu o stie, de aia trebuie sal inveti tu.PANAIT CEZAR scrie:Si crapul cunoaste matematica ta,de stie sa vina exact unde arunci tu lansetele?
Discutile despre structura cum o gasesti si cu ce sa discutat si explicat de atitea ori, ca nu am crezut sa fiu nevoit sa o mai explic

Eu o fac cu sonarul , de exemplu. Unde nu am voie cu Barca o fac cu markerul.
Linie diagonala este : Ia o bucata de ata si fa patru noduri la distante diferite. Unde iti sunt nodurile, acolo sunt plasate lansetele. Nodurile sunt paturi de nada, iar ata este drumul spre paturi.
Acuma ai inteles? Mai bine nu pot explica

-
- senior member
INTREBARE
Carprom,
Lasind la o parte operele pentru elevii de la liceele de arta si muzica,altceva vreau sa te intreb serios:
Intelegind ca ai dat pe un asemenea pat de nada ,ai observat daca pestele parcurge linia de nada?De obicei unde ai avut trasaturi,mai in mal(noaptea),sau mai in larg ziua,sau altfel?
Fir intins tuturor!
Lasind la o parte operele pentru elevii de la liceele de arta si muzica,altceva vreau sa te intreb serios:
Intelegind ca ai dat pe un asemenea pat de nada ,ai observat daca pestele parcurge linia de nada?De obicei unde ai avut trasaturi,mai in mal(noaptea),sau mai in larg ziua,sau altfel?
Fir intins tuturor!
Cezare, asta depinde si de Balta. Aceasta procedura merita facuta cind nu cunosti locurile, pe o balta staina, sau in cazul in care iti este ocupat locul pe care l-ai nadit.
De cele mai multe ori am avut pe patul de catre mal. La fel de bine sau rau si ziua si noaptea. De ce spuneam mai la inceput, daca poti sa pescuiesti cu mai multe lansete este mult mai usor sai localizezi.
Apropo: operele pentru elevii de la liceele de arta si muzica nu sunt facute de mine, ci de un renumit pescar German , si cei drep de la el am invatat si eu si multi altii.(teoriile)
De cele mai multe ori am avut pe patul de catre mal. La fel de bine sau rau si ziua si noaptea. De ce spuneam mai la inceput, daca poti sa pescuiesti cu mai multe lansete este mult mai usor sai localizezi.
Apropo: operele pentru elevii de la liceele de arta si muzica nu sunt facute de mine, ci de un renumit pescar German , si cei drep de la el am invatat si eu si multi altii.(teoriile)
@carprom
Multumesc pentru desenele de madire. Sunt super interesante.
Sincer nici macar nu am mai auzit nici citit nicaieri despre acest stil. Mi se pare beton.
Multumesc si la ceilaltzi care au avut niste observatzii foarte bune.
A-si mai avea o intrebare:
Am gasit cum va spuneam la 80-100 m albia baltii unde sunt sigur ca este si un mic depozit de hrana naturala, nu este nici vegetatzie ,dar.........trebuie sa lansez peste o fisie de vegetatzie submersa . daca bate vintul ceea ce este foarte probabil, o sa i-mi dea foarte multe semnale false. Ce montura imi recomandatzi sa folosesc, si cum sa reusesc sa intind firul si 'bambina" ?
Ce greutate pot sa anexez la bambina sa nu dauneze si sa nu sperie pe prietenul nostru daca simte o greutate( a bambinei) la muscatura?
Multumesc pentru desenele de madire. Sunt super interesante.
Sincer nici macar nu am mai auzit nici citit nicaieri despre acest stil. Mi se pare beton.
Multumesc si la ceilaltzi care au avut niste observatzii foarte bune.
A-si mai avea o intrebare:
Am gasit cum va spuneam la 80-100 m albia baltii unde sunt sigur ca este si un mic depozit de hrana naturala, nu este nici vegetatzie ,dar.........trebuie sa lansez peste o fisie de vegetatzie submersa . daca bate vintul ceea ce este foarte probabil, o sa i-mi dea foarte multe semnale false. Ce montura imi recomandatzi sa folosesc, si cum sa reusesc sa intind firul si 'bambina" ?
Ce greutate pot sa anexez la bambina sa nu dauneze si sa nu sperie pe prietenul nostru daca simte o greutate( a bambinei) la muscatura?