Draga domnule"Cifcarp"nu stiam ca ai aptitudini de critic literar si ca imi cunosti" stilul" literar,dar ce putem spune noi de un domn care nu a facut decat 8 (opt)postari intr-un an.
Vis a vis de articolul cu care am deschis acest topic nu am ce sa imi reprosez decat faptul ca am o parte din acest articol de aproximativ un an si jumatate,dintr-o sursa pe care nu o mai stiu si nu avea nici un autor,si a fost uitat intr-un fisier pe care la-am descoperit recent.
Greseala mea (si imi fac mea culpa)este ca la incheierea articolului trebuia sa trec autor necunoscut,drept pentru care imi cer scuze la cei care au postat in spatele meu cat si celor care vor posta de acum incolo.
Cat despre "cioara vopsita"care in termeni literari se numeste (plagiat)domnule "Cifcarp" as fi foarte multumit daca macar o data pe saptamana cineva ar"plagia" un articol asemanator indiferent de sursa.
Iar ca sa inchei aceasta discutie,afla ca la viata mea am scris cateva articole si stau chiar bine cu literatura
TE SALUT
P.S. DACA TOT AI CITIT ARTICOLUL PE UNDEVA SI TI-A PLACUT ASA DE MULT DE CE NU L-AI POSTAT TIMP DE UN AN SA SE BUCURE SI PRIETENI NOSTRI PESCARI SAU TI-A FOST FRICA DE UN "PLAGIAT"
Tin sa multumesc tuturor care au apreciat acest articol chiar daca nu-mi apartine in totalitate si pot sa va spun ca am munci 3 ore sa il transcriu datorita unui virus din calculator