localizarea crapului .... ??? in balti fara structuri...???

Tehnica, tactica, strategii, tot ce tine de abordarea, strategia si desfasurarea unei partide de crap

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 03 Ian 2008 19:58

Kino frate, ce mai tura-vura :evil:
Pune frate pe rig o bila de 30 sau 2...si cand o fi...e numai EL :lol:

sebas
member

Re: .

Mesaj de sebas » 03 Ian 2008 20:10

.....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 05:18 de către sebas, modificat de 2 ori în total.

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 03 Ian 2008 20:14

sebas scrie:...Nu mereu, asa am zis si eu si pana la urma tot la alea mici si vesele a intrat...
Corect, bila mare nu inseamna neaparat crap mare. Poti sa ai o platica surpriza de mai mare dragul :lol:
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 03 Ian 2008 22:41

Daca spui ca ai gasit zonele alea de pietris, eu unul acolo asi incerca sa pescuiesc.
Ca nada numai boilies pe o zona restransa si nu foarte multa, iar lansetele 2 pe patul de nada si 2 ceva mai departe de zona pe care ai nadit-o, dar tot in zona de pietris.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 04 Ian 2008 04:41

Vali Vesa scrie:
sebas scrie:...Nu mereu, asa am zis si eu si pana la urma tot la alea mici si vesele a intrat...
Corect, bila mare nu inseamna neaparat crap mare. Poti sa ai o platica surpriza de mai mare dragul :lol:
Vali, prea tzii si tu cu ursu' :lol: :lol:

a.adrian
member

Mesaj de a.adrian » 04 Ian 2008 21:39

scenariu
balta adancime maxim 2m fara structura fundul malos fara gropi, gropite si alte tentatii. un vad liber distanta in fata 100m aici cum poti localiza crapul? ca eu fac doua posturi dau potol cu cei place si astept sa ma localizeze el pe mine. gresesc?
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 04 Ian 2008 21:47

nu exista balta fara structuri, cel putin eu pana azi n-am gasit-o si har domnului am vazut ceva balti si de la noi si din alte parti. :lol:

strategia care mi-a dat cele mai bune rezultate cand am vrut sa selectionez crapul pe balti de genul celor descrise de tine a fost de a pescui in afara paturilor de nada foarte consistente.

in afara lor dar nu la intamplare. incep pescuitul pe patul de nada, si dupa ce am scos cateva buc. si mi-am dat seama de unde vine pestele si cum pot sa-l interceptez incep sa-mi plasez betele izolat in afara patului de nada pe care il intretin in continuare pentru ciortan care sa aiba ce "roade".

de obicei plasez betele in evantai ca sa nu dea mai intai de fire, intrucat e "crima" sa nu ai firele intinse daca vrei captura.

revenind la bile, cele de pe rig din afara patului de nada vor fi mai tari(dar nu de la uscare :mrgreen: ) si fara aroma sau cu aroma f.putina.

nu mizati pe bile mari, carlige mari, prezentari grosiere, toata montura va fi cat mai fina si discreta.

Am avut partide in care diferenta a facut-o trecerea de la un carlig 6 la un 8 pentru captura, in timp ce la ciortaniada pe patul de nada era indiferent ca dadeam cu nr.1, 2, sau 4, sai IQ de 25 lbs, sau 20 lbs, sau 15 lbs.

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 04 Ian 2008 22:31

nick h. scrie:nu exista balta fara structuri, cel putin eu pana azi n-am gasit-o si har domnului am vazut ceva balti si de la noi si din alte parti. :lol:

strategia care mi-a dat cele mai bune rezultate cand am vrut sa selectionez crapul pe balti de genul celor descrise de tine a fost de a pescui in afara paturilor de nada foarte consistente.

in afara lor dar nu la intamplare. incep pescuitul pe patul de nada, si dupa ce am scos cateva buc. si mi-am dat seama de unde vine pestele si cum pot sa-l interceptez incep sa-mi plasez betele izolat in afara patului de nada pe care il intretin in continuare pentru ciortan care sa aiba ce "roade".

de obicei plasez betele in evantai ca sa nu dea mai intai de fire, intrucat e "crima" sa nu ai firele intinse daca vrei captura.

revenind la bile, cele de pe rig din afara patului de nada vor fi mai tari(dar nu de la uscare :mrgreen: ) si fara aroma sau cu aroma f.putina.

nu mizati pe bile mari, carlige mari, prezentari grosiere, toata montura va fi cat mai fina si discreta.

Am avut partide in care diferenta a facut-o trecerea de la un carlig 6 la un 8 pentru captura, in timp ce la ciortaniada pe patul de nada era indiferent ca dadeam cu nr.1, 2, sau 4, sai IQ de 25 lbs, sau 20 lbs, sau 15 lbs.

ma intereseaza strategia ta de pescuit stil evantai!! tu pescuiesti peste patul de nada nu?

cu iti dai seama din ce parte vine pestele??

si eu pescuiesc un stil asemanator, de-aia ma intereseaza.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 04 Ian 2008 23:05

descrie si tu stilul asemanator si-ti raspund la intrebari, daca nu ma executa moderatorii pana atunci :mrgreen:

doar asa vor invata si ceilalti daca facem schimb si dialog de informatii.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 04 Ian 2008 23:22

@freecarp

astept... :lol:

daca nu te tine zii ca nu dai din casa si pace.

Scrie răspuns