monturi crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
-
- member
@Razvan Dobrescu
asta e singura diferenta ? Daca ai un fir de forfac gen combi ( cu invelitoare de plastci care se poate scoate - adica combi ) nu mai ai rezultate ? Sau daca folosesti solutie Kryston pentru rigidizarea forfacruilor moi ( gen Silkworm ) , doar la aruncare , iarasi nu mai rezultate ?
asta e singura diferenta ? Daca ai un fir de forfac gen combi ( cu invelitoare de plastci care se poate scoate - adica combi ) nu mai ai rezultate ? Sau daca folosesti solutie Kryston pentru rigidizarea forfacruilor moi ( gen Silkworm ) , doar la aruncare , iarasi nu mai rezultate ?
Ultima oară modificat 26 Ian 2008 17:07 de către Val Pangica, modificat 1 dată în total.
-
- new member
-
- member
-
- new member
-
- member
Asta de unde ai scos-o ? Asta e teorema sau ce ? Eu nu am auzit de Amnezia la Townley sau Paisley . Stiu ca folosea Vladeanu acum vreo 3 ani pe Hobaia , dar de atunci .............. Am folosit si eu o perioada cind era balta salbatica si se bateau crapii pe mincare , ii agatai si de nari pe vremea aia , dar astazi - a-si fii sceptic sa o mai folosesc oricind si oricum .razvan dobrescu scrie:Rezultatele le ai oricum functie de nada dar eficacitatea forfacului cu Amnezia de exemplu nu are rival in lumea firelor de Forfac.
Ultima oară modificat 26 Ian 2008 17:13 de către Val Pangica, modificat 1 dată în total.
- Vlasin Florin
- maniac

e o parere personala si hai sa nu facem o polemica din asta .
scuze pt off topic si postarile banale si slab calitative,asta e nivelul mai mult nu cred ca pot

-
- member
Imi pare rau daca te fortez la modul personal ; dar unde-s multi puterea creste si ideile pot deveni utile .Vlasin Florin scrie:scuze pt off topic si postarile banale si slab calitative,asta e nivelul mai mult nu cred ca pot
Si pina la urma nu va oblig sa scrieti la acest topic - iar provocarea mea de a scrie este pentru cine poate si cine vrea sa discute realist despre pescuitul crapului .
Acum zau ca depasesti limitele bunului simt - mai politicos si mai pe tehnica nu am scris niciodata - nici asa nu e bine ? Dar ce vreti sa discutam ? Sau va deranjez atit de tare , orice scriu ?
- Vlasin Florin
- maniac
-
- new member
Incet Val ca vad ca te-ai aprins repede. Prietenul tau bun sau foarte bun Vladeanu dupa cum spui tu dadea acum 3 ani cu Amnezia ;eu am spus cu monofilament de exemplu Amnezia(care mie imi place foarte mult)sau alt fir monofilament.Apropous eu imi fac forfacurile cu monofilament de prin 1974-75(pe vrenea aceea nu eram specializati la crap ,dadeam si la alte specii de ciprinide)Asta nu inseamna ca nu dau si cu multifilament dar am ramas cu o icredere foarte mare pt mono si atat.Razvan dobrescu
Fir Intins dar usor sa nu se rupa!