Tehnica, tactica, strategii, tot ce tine de abordarea, strategia si desfasurarea unei partide de crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
M@tr|X|
- veteran
-
Sunteti tari !!! Toata lumea se leaga de mine!
Mai fratilor NU EU AM INVENTAT aceasta montura. Tot ce am facut, a fost sa prezint ceea ce altii au "creat" si testat si ei zic ca este eficienta.
Anul acesta am sa o testez si eu sa vedem cum se comporta.
Daca am sa constat ca nu am rezultat, sunt de acord cu ce spuneti..pana la proba contrarie, ma abtin.
Razvan Grindean
- carp addicted-
-
Dan Pop-Coman
- veteran
-
Eu nu ma leg de tine

doamne fereste

fiecare avem dreptul la parere, numai ca eu nu as pescui cu montura aia nici daca mi-ar da cineva bani.

-
M@tr|X|
- veteran
-
Eh...eu am sa o testez, daca nu ii precum o lauda domnu' Matt Hayes...cred ca am sa ii scriu un mail cu "laude"

Razvan Grindean
- carp addicted-
-
Banksy
- new member
Matrix, prezentarile tale sunt din cele mai bune pe care le-am vazut. Ar putea invata din ele si un prescolar. Legat de acest tip de montura eu zic ca merita incercata. Prezentarea e buna, mecanica monturii pare in regula. Parerea mea este ca totusi nu trebuie sa blocam in fata unor monturi mai complexe. Probabil si in momentul cand a "aparut" montura cu "fir de par" tot asa a reactionat lumea. Orice montura mertitat testata.
Banksy
-
markel
- junior member
Dane!(daca imi permiti sa-ti spun asa); de ce nu ai pescui cu o astfel de montura?

-
Razvan.D
- maniac
stiti voi cum este ,radem toti de unu si pana la urma ajunge unu sa rada de noi toti
Razvane frumoasa descriere a monturii ,eu o folosesc pe cea simpla la pop-up dar sigur am sa testez aceasta montura

ca doar de ce am 3 lansete?

si inca ceva ,monturile astea mai sofisticate sant facute pt SHOW parerea mea pt a mai lua ceva bani la lume in plus ca daca mergi si din greseala dai de un pescar renumit pe balta care a participat la aceste show-uri sigur da cu alt system fata de ce a prezentat el

-
Banksy
- new member
Banksy
-
M@tr|X|
- veteran
-
Ideea este ca din fiecare montura avem cate ceva de invatzat, indiferent daca este sau nu eficienta.
La urma urmei e cam greu sa poti spune de o montura ca nu este de efect.
Pe ce te bazezi cand spui acest lucru?? Pe faptul ca ai fost pe o anumita balta, ai testat in paralel o montura simpla cu una sofiticata si toate rezultatele au fost la cea simpla si gata "Montura e de cacao" nu o mai folosesc?!!
Total gresit!!!
O montura folosita pe o balta cu fand malos, la o adancime de 4m si o distanta de 100 m poate fi f. eficenta si sa aduca multe rezultate. Dar aceeasi montura folosita pe un lac mai mic, cu o apa limpede, fund nisipos si o adancime de 2 m poate sa nu aiba niciun fel de efect.
Si in plus de asta o montura fie ea cat de simpla si cu o mecanica excelenta, daca este prost camuflata, nici nu se apropie pestele de ea.
Si atunci ce zicem?? "Oooo montura este de 2 bani, nu e buna" !!!!
(vezi KORDA STATE OF ART)
Deci pararea mea este ca orice montura bine executata si camuflata corespunzator, poate fi eficienta daca este folosita cand si unde trebuie.
Razvan Grindean
- carp addicted-
-
mikecarp
- veteran
Matrix faci o confuzie. Nu poti compara pestii din apele din Romania cu cei din Anglia. In Romania pe Darvari acum 2 ani am facut un test: am pescuit cu Stren galben fara imaintas fara leadcore direct cu firul la plumb. Am prins in 24h cam 150kg, pesti intre 4kg si 11kg.
Carpfishing... A way of life!
-
mosharu
- maniac
-
M@tr|x| scrie:Eh...eu am sa o testez, daca nu ii precum o lauda domnu' Matt Hayes...cred ca am sa ii scriu un mail cu "laude"

Matrixe' ...nea' Matt cam din asta traieste

pe cand noi NU