Draga Val,
raspunsul tau m-a spart definitiv!
1. Asa cum ti-am spus, nu am fost singur si in plus, nu am nici un motiv sa ma sparg in figuri, ca nu castig absolut nimic! (nici de la tine, nici de la altcineva). N-am zis nici unde am pescuit, nici cat am platit, nici ca am dat cu boilies (ca sa ma pun bine cu unii) si nici cu porumb (ca sa ma pun bine cu altii). Am zis 5 kg aproximativ, asa cum am zis ca
nu cantaresc pestii, pentru ca nu am de ce! De ce va simtiti voi datori sa pomeniti cate un nume de balta chiar daca nu are legatura cu subiectul?
2. Nu am zis ca e ceva special in montura asta! Am zis doar ca a aparut ca noutate, ca vreau sa o incerc si daca a mai folosit-o cineva sa imi spuna si mie! Ce rost are comentariul ref. crapul mare, ca nu inteleg? Ma stii pe mine maniaco-depresiv cu trofee? Sau cu sute de kg per partida? Sau cu xxx 10? Sau ti-am zis eu nu mai da (sau vinde) monturile tale?
3. Aia cu selectivitatea din boilies, te superi sau nu, e snobism. Ca si aia cu gura ciortanului la 1 kg! Cand ne-om vedea, iti fac eu cadou cateva carlige (de firma, sa le primesti

) si cu prima ocazie cand te cobori la nivelul plebeilor si mai prinzi ciortanel la 1 kg o sa te rog sa vezi daca-i incape in gura...
4. Cat despre infundatul instalatiei, ete ca Danko prinse (la o montura de-aia de-ti place tie

) un ciortanel de 1 kg la 1 boilies care nu i-a incaput in gura (adica boilies-ul isi facu datoria si infunda instalatia lu' ala micu' da al dracu carlig ajunse
numai el stie cum in instalatie inaintea bolies-ului! Io's mai prost asa de felul meu, ca n-am carte multa si nici concursuri in picioare, copiez de ici de colo de pe Internet ca sa ma dau mare si n-ai nici un motiv sa ma crezi, poate il crezi pe el (sau o minti si el, ca sa se puna bine cu mine, ca-mi iau balta la anu' si vrea sa dea gratis!)
5. Si ca sa-ti precizez ce e asa special in montura asta: ea insasi (ca toate monturile)