
Pentru cei profesionisti
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
- Mesaje: 728
- Membru din: 03 Mai 2004 17:03
- Localitate: Zalau
- Contact:
- Daniel Costache
- veteran
- Mesaje: 857
- Membru din: 14 Mai 2004 21:02
- Localitate: Constanta
- Contact:
Buza de brosca verde
Cand am citit asta am explodat de ras
. Va dati seama in linistea biroului sa incep sa rad ca un nebun, a trebuit sa inventez o scuza(am primit un e-mail comic dar personal).
Scuze dar nu m-am putut abtine. Daca este vorba de aroma de Green Lipped Mussel, atunci asta cam costa aproape 1 milion dar adaugata peste un malai chior nu cred ca face minuni.
Cand am citit asta am explodat de ras

Scuze dar nu m-am putut abtine. Daca este vorba de aroma de Green Lipped Mussel, atunci asta cam costa aproape 1 milion dar adaugata peste un malai chior nu cred ca face minuni.
.....
mah deci in mamaliga obisnuita poti folosi o mie shi unu de atractanti de esente si de aditivi si ori cum nu se va ridica la calitatea unui boiles mamaliga este buna ea in locuri in care nu a vazut pestele boiles si nici nu poti sa momesti tu dar in principiu citeste cat mai mult despre cum se nadeste ce trebuie sa bagi in nada si apucate de pescuit la boiles si la porumb gigant ca se poate sa ai mult mai multe surprize decat la mamaliga
-
- member
- Mesaje: 223
- Membru din: 16 Mar 2004 15:34
- Localitate: Bucuresti
- Daniel Costache
- veteran
- Mesaje: 857
- Membru din: 14 Mai 2004 21:02
- Localitate: Constanta
- Contact:
- carpkiller
- veteran
- Mesaje: 689
- Membru din: 20 Mai 2004 11:15
Hai sa-ti zic reteta minune :
Iti cumperi o masa de rulat boili, un pistol si faci in felul urmator:
Iei 10 oua si pui in ele anumite produse conform dozajului indicat de producator: iti recomand solar pure salmon extract+solar fresh smoked salmon enhancer+fresh smoked salmon flavour (3 flacoan de asa ceva costa cam 3.4mil) +ulei de somon cam 30 ml, si indulcitor (sa zicem 4 linguri de zahar). Amesteci ouale astea cu un amestec de fainuri ( sunt o gramada pe forum, eu am reteta proprie si a functionat bine). Framanti praful (mixul= amestec de fainuri...soia, faina de peste, gris, rr..etc) cu ouale pana cand obtii o pasta ce nu se lipeste pe mana. O bagi in pistolul de facut boili (merge si cu masina de tocat + accesoriul pt carnati) si iti rezulta un carnat. Iei carnatu si-l asezi pe masa de facut boili, iar printr-o miscare de forfecare a celor 2 placi din care este facuta iti vor rezulta niste bile (boiliesuri). Le iei si le fierbi 2 min apoi le folosesti ca nada (se nadeste de regula cu cobra) dar si ca momeala pe o montura cu fir de par. La o astfel de momeala vine de regula crapul cel mare.!
















Iti cumperi o masa de rulat boili, un pistol si faci in felul urmator:
Iei 10 oua si pui in ele anumite produse conform dozajului indicat de producator: iti recomand solar pure salmon extract+solar fresh smoked salmon enhancer+fresh smoked salmon flavour (3 flacoan de asa ceva costa cam 3.4mil) +ulei de somon cam 30 ml, si indulcitor (sa zicem 4 linguri de zahar). Amesteci ouale astea cu un amestec de fainuri ( sunt o gramada pe forum, eu am reteta proprie si a functionat bine). Framanti praful (mixul= amestec de fainuri...soia, faina de peste, gris, rr..etc) cu ouale pana cand obtii o pasta ce nu se lipeste pe mana. O bagi in pistolul de facut boili (merge si cu masina de tocat + accesoriul pt carnati) si iti rezulta un carnat. Iei carnatu si-l asezi pe masa de facut boili, iar printr-o miscare de forfecare a celor 2 placi din care este facuta iti vor rezulta niste bile (boiliesuri). Le iei si le fierbi 2 min apoi le folosesti ca nada (se nadeste de regula cu cobra) dar si ca momeala pe o montura cu fir de par. La o astfel de momeala vine de regula crapul cel mare.!
