Daca pe cele de la Nash, Nutrabaits sau Big xxx nu le-ai incercat cum ai tras concluzia ca cea de la SBS e reusita?Kulcsar Laszlo scrie: N-am incercat betainele Nash, Soalr, Hutchie (nu le-am gasit), insa am incercat SBS (mi se pare una foarte reusita).
RETETE PETRU DARVARI
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cotelici
- veteran
Re: zic si eu
Second BEST is FIRST loser
- Daniel Costache
- veteran
Am folosit si eu SBS si sunt foarte multumit de betaina de la ei dar anul acesta nu prea mi-au placut aromele si atractii lor fata de cei de anul trecut si am evitata sa mai lucrez cu SBS asa am descoperit BIG xxx.
Iar cea lichida de la Nash am folosito pentru dipuri in ultimele 3 luni si cred ca a fost ok.
Iar cea lichida de la Nash am folosito pentru dipuri in ultimele 3 luni si cred ca a fost ok.
Radu Badica
Ahaaaa, deci nu sunt singurul care a observat lucrul asta. Cum se poate ca doua produse indentice, dar din ani diferiti (unul cumparat in martie 2004 altul in mai 2005), sa fie diferite ca si compozitie. Cel vechi are un miros mai pronuntat si pare mai concentrat. Daca nu aveti incredere in nasul vostru, dati unei pisici sa miroase ambele produse si sigur o sa vedeti ca sunt diferitebodyghost scrie:anul acesta nu prea mi-au placut aromele si atractii lor fata de cei de anul trecut si am evitata sa mai lucrez cu SBS

- Daniel Costache
- veteran
In 2004 am cumparat aroma de la un vestit magazin din Bucureti.
Anul asta de la un magazin local (Brasov).
De fiecare data m-am asigurat ca marfa sa fie "proaspata", nu tinuta 2 ani in depozit si 3 ani pe raft.
Eu ingredientele pentru boilies-uri, care par perisabile, le tin in frigider, deci nu avea cum produsul vechi sa fie afectat de trecerea timpului.
Anul asta de la un magazin local (Brasov).
De fiecare data m-am asigurat ca marfa sa fie "proaspata", nu tinuta 2 ani in depozit si 3 ani pe raft.
Eu ingredientele pentru boilies-uri, care par perisabile, le tin in frigider, deci nu avea cum produsul vechi sa fie afectat de trecerea timpului.
- Daniel Costache
- veteran
Magazinul din Sacele, destul de cunoscut pescarilor din zona Bv. Nu cred ca are vreo legatura cu magazinul, cred ca produsul este un pic modificat. De fapt importatorul este acelasi.
Deci nu e o teapa tipic romaneasca (produs falsificat... ), e una ceva mai din vest. Asta e parerea mea.
Este posibil ca noile loturi sa fie "speciale" pentru europa de est...
Deci nu e o teapa tipic romaneasca (produs falsificat... ), e una ceva mai din vest. Asta e parerea mea.
Este posibil ca noile loturi sa fie "speciale" pentru europa de est...
- Daniel Costache
- veteran
- Daniel Costache
- veteran