@Val.Nu inteleg de ce te superi.Vrei sa te aplaudam la fiecare postare??Sau poate crezi ca nu mai ai ce invata?Eu nu te-am contrazis niciodata ,de fapt nimeni de aici nu te-a contrazis niciodata,iar tu deja te-ai suparat pe toata lumea

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Cam asa ma inceput si eu cu diferenta ca la noi la Suceava bilele se vindeau cu 10.000 lei bucata iar pestele prins dupa trei zile de asteptare a avut mai putin 7,5 kg.Vlasin Florin scrie:@cezar
sti cum am inceput eu pescuitul pe bile![]()
saracie mare pe vreme aia si cumparam bile in punga cite 12 bucsi scumpe rau
.
pescuiam pe o balta de 16ha si prindeam la porumb ciortan 2-5kg la greu,dar nici unul mare,si ce zic-bag o lanseta cu o bila pe fir si inca 3bile in sac solubil,si da doamne sa intre ceva,dar sincer cind ma uitam la bila nu ma inspira deloc,chiar ziceam ca e imposibil sa vina domnul crap la chestia aia tare si mare,erau bile de 22mm si fata de boaba de porumb erau imenserezultatul a fost urmatorul-dupa aproximativ 50 de ore in care nu am miscat lanseta a intrat o buc oglinda in jur la 9 kg...............,ma uit la gabi si dezastru total,nu mai aveam nici o bila,asta a fost miscarea care m-a convins,repede in oras si la urmatoarea partida blindat cu bile la greu am vazut ca lacul avea si peste mare rau,peste15 kg care raspundea fantastic la bile,bineinteles ca nu mai era ritmul ca pe porumb dar nici crapii aceiasi
Voi vorbiti de Surduc?!Vlasin Florin scrie:dute tu acolo,eu nu dorm cu serpii in cort