Mix pt undita
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Mix pt undita
Pe langa grau/arpacas fiert, pesmet, srot, gris, biscuiti macinati, mancare pentru pasarele, credeti ca pot introduce si putina macare pentru pestii din acvariu ?
Mentionez ca aceasta are un miros de ... imputit si se prezinta sub forma de fulgi care s-ar amesteca perfect in combinatia de mai sus .
Va multumesc.
Mentionez ca aceasta are un miros de ... imputit si se prezinta sub forma de fulgi care s-ar amesteca perfect in combinatia de mai sus .
Va multumesc.
- carpkiller
- veteran
NU !!!!
este total gresit sa mai introduci ceva in mixul tau DE UNDITA pe care n-am avut rabdare sa-l citesc pana la cap. Mai lasa-ma cu mixul tau de undita ca m-ai disperat cu undita ta. nu vezi ca nu prea au succes topicurile despre undita. Suna ca dracu` MIX PT UNDITA.
DC NU-MI SPUI CA-I HNV SI PROCENTUL DE PROTEINA CUM VREI SA TE SFATUIASCA CINEVA
CEL MAI BINE ITI IEI UNDITELE CEA DE BAMBUS, CEA DE TRESTIE SI TELESCOPICA, LE MIXEZI SI FACI CEL MAI TARE MIX DE UNDITA !!!!!

DC NU-MI SPUI CA-I HNV SI PROCENTUL DE PROTEINA CUM VREI SA TE SFATUIASCA CINEVA

CEL MAI BINE ITI IEI UNDITELE CEA DE BAMBUS, CEA DE TRESTIE SI TELESCOPICA, LE MIXEZI SI FACI CEL MAI TARE MIX DE UNDITA !!!!!
- Daniel Costache
- veteran
- Musaro Adriano
- veteran
salut, pescuitul la finete mie dimpotriva ma apasionaza. Karpi, sa stii ca o parte din fainuri pe care noi le folosim sunt "furate" de la stationar competitional. Cei mai experti asupra finurilor sunt de fapt acesti pescari. Eu de pilda am studiat de la cativa experti din sector si sunt cu mult in fata noastra. Acesti nu numai studiaza fainuri in parte dar studiaza comportamentul faiunurilor o data amestecte impreuna (greutate media, descompunere, atractivitatea etc... Este un sector complicat si forte profesional. Iulianast: da pot sa introduci mancare despre care vorbesti cu resultate foarte bune, sa stii ca poti sa introduci mai multe, cum ar fi nucade cocos, da acest depinde de fantezie si experienta pescarului. Adauga cu incredere. ciao
Nu radeti de unditar.Se fac partide de pescuit mortale la undita si daca dai prin ostroave,nu poti sa dai cu lanseta din cauza ierburilor si a cioatelor,iar atunci singura alternativa este undita.
Am vazut crap de Dunare la 4kg prins cu carlig de 12(pt babusca) si mono de 0.18 cu picior de 0.14.
Acum,depinde si unde pescuiesti si ce pesti se mai gasesc pe acolo.Fii mai explicit.
Am vazut crap de Dunare la 4kg prins cu carlig de 12(pt babusca) si mono de 0.18 cu picior de 0.14.
Acum,depinde si unde pescuiesti si ce pesti se mai gasesc pe acolo.Fii mai explicit.
Unchiu`lu`Marcu ce va desfata cu arcu`!