Naditor sau plumb ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Naditor sau plumb ?
Folositi naditor sau plumb simplu ? Cu avantaje si dezavantaje va rog.
Plumbul simplu il folosesc in partide mai lungi, pe un pat de porumb sau cand nadesc cu boilies.
Cu plumbul simplu se poate lansa mai departe decat cu naditorul, dar, bineinteles, nu poate transporta in conditii eficiente nada, cu toate ca , am vazut pescari care imbraca si plumbul simplu intr-un bulgare de nada.
Naditorul il folosesc la caras si ciortan, in partide scurte,cand nu are rost sa consum prea multa nada scumpa, pasta sau mamaliga si cele cateva boabe de pe naditor fiind, de obicei, suficiente, mai ales daca arunci repetat in acelasi loc.
Cu plumbul simplu se poate lansa mai departe decat cu naditorul, dar, bineinteles, nu poate transporta in conditii eficiente nada, cu toate ca , am vazut pescari care imbraca si plumbul simplu intr-un bulgare de nada.
Naditorul il folosesc la caras si ciortan, in partide scurte,cand nu are rost sa consum prea multa nada scumpa, pasta sau mamaliga si cele cateva boabe de pe naditor fiind, de obicei, suficiente, mai ales daca arunci repetat in acelasi loc.
@iulianast: intrebarea e "Naditor sau plumb simplu ?"... din asta inteleg ca ma chestionezi cam ce folosescin general... sunt situatii si situatii. nu cred ca sunt multi cei care folosesc exclusiv numai un tip de "greutate", adica ori numai feeder ori numai lead. le am pe amandoua in bagaj...
dar asta e... de aia e forum, sa ne dam cu parerea sperand ca in acelasi timp iscam un flame in care sa pierdem din timpul altora.
apropo, de momitoare lestate ai auzit?
ps. ar fi castigat adriano la darvari daca nu avea la el si momitoare?
dar asta e... de aia e forum, sa ne dam cu parerea sperand ca in acelasi timp iscam un flame in care sa pierdem din timpul altora.

apropo, de momitoare lestate ai auzit?
ps. ar fi castigat adriano la darvari daca nu avea la el si momitoare?
[quote="mirceas"]@iulianast: intrebarea e "Naditor sau plumb simplu ?"... din asta inteleg ca ma chestionezi cam ce folosescin general... sunt situatii si situatii. nu cred ca sunt multi cei care folosesc exclusiv numai un tip de
"greutate", adica ori numai feeder ori numai lead. le am pe amandoua in bagaj...
[/
quote]
1. Daca te simti "chestionat" inseamna ca ai ceva probleme in adaptarea la grupul in care activezi (forumul, in speta).
2. NU vreau sa dau nastere la nici un "flame" !!!
3. Decat sa "pierzi" timpul invatand pe altii (care nu s-au nascut asa destepti ca tine
) poate ar fi bine sa te apuci de popice si sa nu mai intri pe forum.
4. Consider subiectul incheiat (chiar eu facand pledoarie pentru un forum fara discutii, sa zicem ... "off-topic").
5. Revezi punctul 3 !
"greutate", adica ori numai feeder ori numai lead. le am pe amandoua in bagaj...

[/
quote]
1. Daca te simti "chestionat" inseamna ca ai ceva probleme in adaptarea la grupul in care activezi (forumul, in speta).
2. NU vreau sa dau nastere la nici un "flame" !!!
3. Decat sa "pierzi" timpul invatand pe altii (care nu s-au nascut asa destepti ca tine

4. Consider subiectul incheiat (chiar eu facand pledoarie pentru un forum fara discutii, sa zicem ... "off-topic").
5. Revezi punctul 3 !
Fir intins !