constantin scrie:Puteti sa ma ajutati cu citeva sfaturi ...
Ce facem bre, nu se gasii nici un nea'Cutare de-asta de inventa gaura la macaroana, apa calda si coada la pruna sa-ti raspunda? Vreun revolutionar abonat la ALP sau cititor de site-uri straine?
constantin scrie:- Daca balta unde ma duc ,nu a vazut BOILIS cum pot eu sa prind crap la boilis fara sa arunc ca nada o basculanta de boilis (sa invat crapul sa manince boilis-uri).... cert este ca nici nu dispun de prea multi bani sa cumpar atitea boilis-uri ,sa invat eu crapul din balta asta ?
Maifrend, scuza-mi curiozitatea, da ce-ti trebuie sa strici orzul pe gaste?
constantin scrie:...pesti :caras inte 10g-500g;cteno inte 100g-1kg;crap intre 100g-4kg...
La ce descrii matale, balta aia are ciortanica si ciortan, crap peste cativa ani
Lasa-l incolo de boilies, sau vrei sa intri in vreun club select si asta e conditia de baza?
constantin scrie:Pina acum am prins la boaba in lapte, dar nu prinzi tot timpul si trasaturile sunt rare daca nu chiar inexistente,la mamaliga nu am nici o sansa (nu ca n-ar minca pestele, problema cred ca sunt eu ...nu ma pricep).
Nu cred ca e vreunul care prinde din secunda 2 de cum si-a aruncat sculele in apa si pana pleaca acasa, cocosat de sacu' de peste

Daca cei din jurul tau au trasaturi si tu nu, atunci e cazul sa te apuci sa-ti analizezi monturile, daca trasaturile sunt rare, ba chiar inexistente la tot boboru', atunci e cazul sa schimbi balta
Pana la boilies, vezi cum e cu monturile, documenteaza-te, intelege-le, invata sa sondezi si sa citesti apa. Material gasesti garla, pe site, pe forum, prin reviste. Daca ai vreo cunostiinta care are ceva experienta in domeniu, da-i si tu o bere-n bot, cara-i sculele o vreme, fierbe-i mamaliga si fura meserie la greu. Cand vezi ca te-ai dibacit, chestia aia cu boiles-ul vine de la sine.