intrebare
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
intrebare
In primul rand salutare tuturor! Am si eu nevoie de un sfat si cred ca ma puteti ajuta as vrea sa achizitionez si eu doua bete pt crap si as vrea sa imi dati un sfat, sau ce credeti ca ar fi potrivit pentru doua mulinete Banax Helicon 5600.Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile voastre.Pana atunci FIR INTINS 

In primul rand conteaza ce bete ar fi potrivite stilului tau. O sa-mi aduc aminte intotdeauna de o discutie cu Vlad Pavlovici (salut Vlad). Mi-a recomandat bete de 3.60m in ciuda faptului ca eu insistam sa-mi cumpar de 3.90m. Mi-am luat de amandoua, 4 si 4. Inafara de faptul ca pe cele de 3.90 le manuiesc putin mai greu, nu vad nici o diferenta ! Nici la lansare, nici in dril. Asa ca pana imi mai inbunatatesc tehnica o sa-mi vand betele de 3.90m si o sa raman la 3.60m.
Cred ca asta e principalul criteriu de alegere a lansetelor. Incearca mai multe tipuri (de la prieteni) si vezi ce ti se potriveste.
Cred ca asta e principalul criteriu de alegere a lansetelor. Incearca mai multe tipuri (de la prieteni) si vezi ce ti se potriveste.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
- Tilea Gabriel
- Moderator
- Vlasin Florin
- maniac

la 3.90 poti sa treci cand crezi ca ai scos tot din vechile bete,si ai nevoie de mai mult.pentru bete-au scos cei de la pelzer ceva frumos,joystic mk2 de 3,25 lbs,raport calitate pret super ok.

parerrea mea

- Vlasin Florin
- maniac

la 3.90 poti sa treci cand crezi ca ai scos tot din vechile bete,si ai nevoie de mai mult.pentru bete-au scos cei de la pelzer ceva frumos,joystic mk2 de 3,25 lbs,raport calitate pret super ok.

parerrea mea

- carpkiller
- veteran