nu de curand am fost la Prut, am fost dezamagit, era cam ghiurghiuliu ca nu zic braga

, am avut doar 2 trasaturi toata ziua, am stat intr`un loc mai mult de somn ,adancime prea mare, asa ca am cautat primul prag, dar aici mai circula si carasul si ciortanica, se vedea un tremurat in varful lansetei si gata, se ducea mamaliga... pacat in ultima vreme fluctuatiile raului l`au zapacit tare de tot (parerea mea) , am revenit peste 2 zile cu gandul sa imi incerc norocul iar ,apa era inca putin tulbure, nu ca 1 data, mi`am schimbat locul , apa mai mica de vreo 3-4 m , dupa ce le`am incarcat, le`am lansat la apa si astept

, nu trece jumate de ora si vad ca o lanseta se leagana in suport

, dau sa ajung la ea fug, ma impiedic,ma ridic, intep, cad in fund

, il simt , e mic...dar nu dau sa il vad , nu a fost intepat bine,mi`am zis asta este.Nu trece inca o ora alta trasatura, la fel ,aceeasi istorie...dau sa intep,ratez, daca si la urmatoarea ratam,mi`am zis ca undeva gresesc, si nu trece mult timp...deh la fel....,mi`am dat seama si unde...greseam.Puneam patratul mult mai mare decat marimea carligului,si solzosul fiind mic se intepa f putin.Le`am taiat pe masura carligului,urmarea- trasaturi mai rare dar cand se intepa era al meu.Din 6 Trasaturi toata toata ziua am scos unul la kg,si doi la vreo 800 de g si cam atat toata ziua.Am sa ma duc sa incerc si putin la Dunare, cu toate ca e in scadere

am sa va spun ce am facut si aici ...