pentru Mosharu(si nu numai)
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
pentru Mosharu(si nu numai)
In articolul despre concursul pe Hobaia spui la un moment dat ca aruncai cu 15-20metri mai departe de patul de nada si apoi trageai pana la semnul de pe fir.
Cunosc tehnica, dar eu aproximam din ochi cat trebuie sa trag inapoi.
Intrebarea este cum faci semnul pe fir?
Multumesc
Cunosc tehnica, dar eu aproximam din ochi cat trebuie sa trag inapoi.
Intrebarea este cum faci semnul pe fir?
Multumesc
Legi pe firul principal un fir marker.
http://www.foxint.com/catalogues-produc ... §ion=1
Sau o guma de bani :)
http://www.foxint.com/catalogues-produc ... §ion=1
Sau o guma de bani :)
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
.
Florin, pe nailon ca semn pun un fir textil galben, cel mai bun este ala panglica ( sa-l vada si okiu' meu noaptea
)
Fac o bucla normala dar o invart de 6-7 ori pe nailon, strang bine si las 3 cm capetele sa atarne. Cam asta e.
Daca ai nr din ALP din octombrie '07, nea' Mark arata in poze cum se face chestia cu semnu' pe fir.
@Vali Vesa, nu te supara dar e cam naspa cu elastecul pt bani

Fac o bucla normala dar o invart de 6-7 ori pe nailon, strang bine si las 3 cm capetele sa atarne. Cam asta e.
Daca ai nr din ALP din octombrie '07, nea' Mark arata in poze cum se face chestia cu semnu' pe fir.
@Vali Vesa, nu te supara dar e cam naspa cu elastecul pt bani

- danicristi_79
- senior member
Dan, faci teste pe balta pana in ghicesti pe ala "prinzator"....danicristi_79 scrie:Si eu as vrea sa-l intreb ceva pe Mosharu (si nu numai).![]()
Ce ne poti spune Moshare despre "porumbul prinzator" pentru amur? Se prepara intr-un mod diferit de cel pentru romanesc.....exista ceva ce prefera mai mult?
Ce reteta mi-a dat Daniel.....nu e grea, dar nu se da din casa...sorry

-
- junior member
Tocmai asta-i ideea!florichefalu scrie:La aruncare nu se incurca firul de nodul acela, sau de capetele lui? ( 3 cm )

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))