@Mosharu:
Stiu montura cu elastice, stiu la ce te referi, si nu pot decat sa iti dau dreptate. DA ! se poate lega si cu un elastic in loc de fir textil (de preferat la boiles).
Dupa cum sti si tu si ceilalti pescari de crap, monturile "sofisticate" sunt devieri de la cele de baza...deci o montura se poate realiza in mai multe feluri, printre care si elasticul de care spui.
Eu prezint tipuri de monturi..
mi-e cam greu sa arat toate variantele dintr-o data !
De suparare nici nu se pune problema ! Accept orice critica, sugestie sau corectie, dar sa fie cu logica si nu spusa asa..la "atac".
Daca te referi la mica noastra divergenta de pe "chat" sa sti ca am si uitat de ea...prea putin important...
Am mai spus asta si o repet, prin ceea ce prezint nu vreau sa dau lectii la nicio valoare a acestui forum, totul este facut pt. cei care sunt la inceput in acest sport si vor sa invete. Comentariile pe baza unei monturi sau articol sunt binevenite, chiar indicate.
Stiu ca esti pasionat de monturi, mi se pare normal sa ma contrazici sau sa ma critici, deci sa sti ca nu o iau ca un "atac", in caz ca asa ti se pare
Numai bine.
P.S.
"RUPE MALUL"...mi-e greu sa iti explic aici...oricum, ia-o ca o urare pozitiva, sunt sigur ca iti imaginezi tu una...