care este secretul???
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Madalin Dirla
- member
care este secretul???
Va salut,acum 2 zile am fost la peste pe Albele , am dat la porumb(cu saculet solubil) pe firul de par , nimik anormal pana aici, dupa un timp am scos una din lansete si am vazut ca in ac aveam agatzat un melc si am inceput sa imi pun semne de intrebare, le-am scos si pe celelalte si toate aveau melci agatzatzi ,vreau sa va intreb cum pot scapa de ei? fiindca locul este super de crap si sunt sigur ca voi avea rezultate acolo, in zona aia este mil, m-am gandit sa dau cu expandat dat viitoare,ce ziceti? fire cat mai intinse va doresc!!!
Re: care este secretul???
MDI scrie:Va salut,acum 2 zile am fost la peste pe Albele , am dat la porumb(cu saculet solubil) pe firul de par , nimik anormal pana aici, dupa un timp am scos una din lansete si am vazut ca in ac aveam agatzat un melc si am inceput sa imi pun semne de intrebare, le-am scos si pe celelalte si toate aveau melci agatzatzi ,vreau sa va intreb cum pot scapa de ei? fiindca locul este super de crap si sunt sigur ca voi avea rezultate acolo, in zona aia este mil, m-am gandit sa dau cu expandat dat viitoare,ce ziceti? fire cat mai intinse va doresc!!!
Salut. Pune intre boabele de porumb biluta expandata si rezolvi problema si cu melcii si cu malul......

- Madalin Dirla
- member
Aici se vb despre "material folotant" nu despre pufi sau pufarin, cum cred ca ai inteles tu:)bogdan bv scrie:apropo daca bag expandata cu porumb pe firul de par credetzi ca rezista in apa cateva ore ? nu trage carasul de ea pana o zapaceste???
Noroace
..ca de ex: http://www.totalfishing.ro/disc-flotant ... -3147.html.

sa va dau 1 ex sambata asta am fost la Belin si am stat 24 de h am dat la porumb cu flotant si porum pe fund primzi si prima seara nici o prezentre
a doua zi a venit un prieten la gratr si a bagat si el betele in balta la "oha"
si vroia sa dea si el la porumb si iam zis la vrajeala sa bage o boaba de porum cu una de pufi cu miros de usturoi in 2h a luat 2 crapceni la 2kg
am bagat si eu si mia intrat si mie unu la 3,5 kg
de asta va intreb credetzi ca ar rezista mai mult in apa pofi fara sa-l '' frece'' carsu ???
Eu am stat si a inghetzat 24 de h si el in 2 ore si facut damblaua