
am si eu 2 intrebari
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
- Mesaje: 59
- Membru din: 25 Apr 2004 01:24
am si eu 2 intrebari
prima ar fii daca este vreo reteta de dip cu ingrediente usor de procurat ,care sa mearga la orice fel de boiles acum in toamna si alta ar fi :cam cate kg de boiles sunt necesare pt o partida de 3 zile pe o balta unde nu sa pescuit cu boiles si desigur ce aroma este preferata in perioada asta la inceput de toamna multumesc si astept raspunsurile voastre 

-
- junior member
- Mesaje: 59
- Membru din: 25 Apr 2004 01:24
- Musaro Adriano
- veteran
- Mesaje: 705
- Membru din: 29 Ian 2003 15:02
- Localitate: torino italy
greu frate pescar, pare o cartela de la loto care trebuie compilat intrebarile tale
am mai dat pe forum o reteta baza de dip numai cu procentele si pentru ca fiecare putea sal adaptese la produsele pe care le gasea in tara.
Intro balta unde nu sa pescuit niciodata la boiles eu personal afi mers cateva septmane inainte sa ma momesc un loc si numai dupa ar fi pescuit acolo. pentru 3 zile oricum cel putin 5 kg de boiles (sa stam leger
)
Strategia de nadire trebuie sal valutezi tu acolo pe balta: De ex. cantitatea de peste acolo? cu ce ritm trage? adancimea apei? pestele este stationar sau se plimba (il vezi daca trasaturile sunt costante si in un loc exact)etc.
numai bine
ps. Lucian inca in tara esti? pa!!


am mai dat pe forum o reteta baza de dip numai cu procentele si pentru ca fiecare putea sal adaptese la produsele pe care le gasea in tara.
Intro balta unde nu sa pescuit niciodata la boiles eu personal afi mers cateva septmane inainte sa ma momesc un loc si numai dupa ar fi pescuit acolo. pentru 3 zile oricum cel putin 5 kg de boiles (sa stam leger

Strategia de nadire trebuie sal valutezi tu acolo pe balta: De ex. cantitatea de peste acolo? cu ce ritm trage? adancimea apei? pestele este stationar sau se plimba (il vezi daca trasaturile sunt costante si in un loc exact)etc.
numai bine
ps. Lucian inca in tara esti? pa!!
-
- veteran
- Mesaje: 678
- Membru din: 10 Aug 2004 13:32
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Un dip universal nu exista. Dip-ul se prepara in functie de baza boilesului.
In toamna cind apele incep sa se raceasca hrana preferata este cea pe carne. Pt. 3 zile pline de pescuit(cu rezultate)8 Kg. de boiles.(cel putin)
In fiecara zi dimineata si seara (la aceleasi ora) se face nadirea grea. Cel putin 1Kg dimineata si 1Kg. seara. In timpul zilei se face o madire de intretinere. (citeva zrci de bile din ora in ora).
Inainte de toate acestea se alege locul, se sondeaza apa, Se cauta gropile
si se marcheaza platoul, locul unde se stie ca vin crapii sa se hraneasca.
Aici se pune un marcar si se incepe nadirea.
FIR INTINS
In toamna cind apele incep sa se raceasca hrana preferata este cea pe carne. Pt. 3 zile pline de pescuit(cu rezultate)8 Kg. de boiles.(cel putin)
In fiecara zi dimineata si seara (la aceleasi ora) se face nadirea grea. Cel putin 1Kg dimineata si 1Kg. seara. In timpul zilei se face o madire de intretinere. (citeva zrci de bile din ora in ora).
Inainte de toate acestea se alege locul, se sondeaza apa, Se cauta gropile
si se marcheaza platoul, locul unde se stie ca vin crapii sa se hraneasca.
Aici se pune un marcar si se incepe nadirea.
FIR INTINS
-
- junior member
- Mesaje: 59
- Membru din: 25 Apr 2004 01:24
-
- veteran
- Mesaje: 678
- Membru din: 10 Aug 2004 13:32
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
- Cristi Bolfos
- member
- Mesaje: 230
- Membru din: 12 Feb 2004 18:18
- Localitate: Deva
- Contact:
- Cristi Bolfos
- member
- Mesaje: 230
- Membru din: 12 Feb 2004 18:18
- Localitate: Deva
- Contact:
-
- veteran
- Mesaje: 678
- Membru din: 10 Aug 2004 13:32
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
- Cristi Bolfos
- member
- Mesaje: 230
- Membru din: 12 Feb 2004 18:18
- Localitate: Deva
- Contact: