iti citez un pasaj de pe alt site:
"Nu mai merg niciodata la Moara Vlasiei, sunt cei mai mari rautaciosi. Paznicii, depinde de ziua in care mergi, te obliga sa pui masina unde vor ei sau sa nu dai la bomba sau cine stie ce alte matrapazlacuri le trec prin cap. In curand cred ca te vor taxa cu cei 300.000 lei doar ca sa te uiti la balta, sau poate maine se va permite pescuitul doar la rama sau in alta zi doar la mot de ... . Pacat ca era si este una dintre cele mai frumoase balti cu peste. Sugerez infiintarea unui magazin de desfacere a produselor piscicole chiar acolo pe mal!!! Nu pot sa-mi explic decizia patronului acestei balti de a nu se mai da la bomba este cumva ilegal? Pacat, pacat, pacat !!! "
Ce poti sa ceri de la cineva care nici macar nu-si poate imagina ca snopul ala de ace pe care il baga in apa poate sa faca si altceva in afara de a-i aduce cantitatea de peste pentru care a platit ?A intrebat si el in stanga, in dreapta, a aflat ca la bomba " se prinde " si gata .... pana aici poate sa vada.Spui ca ar trebui sa incerce sa faca o schimbare cei care comercializeaza aceste articole - te inseli - la achizitionarea unei lansete noi, imi plimbam privirea pe rafturi sa vad de ce oare mai aveam nevoie - sugestia a aparut urgent - mai doriti ceva, o bomba , un forfac ?Cand i-am replicat ca nu pescuiesc la bomba s-a uitat la mine de parca eram ultimul ciudat ( in acelasi timp parca zareai si putina compasiune in privirea lui - asta habar nu are cum sa prinda peste ).Nu neg, cu ani in urma, pescuiam la ceva asemanator bombei - o placuta metalica pe care se punea o placa de srot de floarea soarelui si in care se infigeau de la 4 la 6 carlige.Am renuntat la metoda, cu toate ca era prinzatoare, cand la un ciortan de aprox 2kg. celelalte carlige ii scosesera un ochi, si ii rupsesera branhiile

.Am trecut apoi la montura legala de maxim 2 carlige - experienta iar m-a invatat (dupa mai multe capturi ratate din motiv de agatare de stuf si alte lucruri submerse ) ca daca vreau sa prind un peste frumos, care sa-ti ofere senzatiile alea puternice, si in acelasi timp sa ii ofer si lui o sansa, sa incerc sa ma rezum la o montura cu un singur carlig.
Si eu sper ca si tine ca lucrurile (oamenii) se vor schimba in bine, dar lung si anevoios va fi drumul