bubu scrie:ups! am impresia ca am nimerit pe cel mai fiebinte topic!!!
orgolii mari/peste putin...
Nu e vorba de nici un orgoliu bubu, insa tu ai de ales intre 2 balti unde vrei sa-ti petreci probabil una din ultimele partide de pescuit la crap din acest sezon, iar baltile specificate de tine nu au nicio legatura una cu cealalta... e ca si cum am compara echipele de fotbal Barcelona cu Dacia Mioveni. Ca balta, ma repet a nu stiu cata oara, Stolnici este un lac superb, insa nu mai are peste... si cand vad ca uni in loc sa ajute si sa indrume lumea spre un lac unde ar putea avea o partida reusita, sa previna pescarii de bani aruncati aiurea, de timp pierdut aiurea, etc... ei sunt de fapt niste pupincuristi ai unor administratori jepcari si sunt in stare sa te trimita pe secatura aia de lac, de ce... asta numai stiu... probabil sa faca misto de oameni si sa se bucure de esecurile lor... ca dovada vezi ca a fost un concurs pe Stolnici unde in 96 de ore s-au prins 7 pesti toti
Eu te inteleg ce fel de balti iti plac tie... structuri, pesti mofturosi, mari eventual daca se poate, plauri, agataturi etc... dar si sa fie numai astea si peste nu... sincer nu cred ca are rost...
Oricum alegerea iti apartine, eu doar ti-am dat un sfat cu referire la cele 2 balti si stiu ce vorbesc... de pe una vei pleca cu dorinta de a te reintoarce cat de curand, iar de pe cealalta cu un gust amar...
PS. Fac apel la toti pescarii sa anunte cand au ceva informatii despre o balta si sa spuna adevarul nu sa ne trimita degeaba pe anumite balti... nimanui nu cred ca i-ar conveni sa i se spuna ca e peste cat cuprinde in lac si defapt sa fie 6-7 rataciti... Haideti sa fim un pic mai sinceri si mai buni si sa nu ne batem joc de alti... daca administratorii vad ca vin in continuare clienti pe baltile lor, cu toate ca peste e din ce in ce mai putin, n-o sa faca nimic... numai daca vor sta si vor privi malurile goale le-o veni mintea la cap si isi dau seama ca au numai de pierdut in ritmul asta... asa stiu ei sa faca afaceri... se gandesc la ziua de maine nu si la cea de peste un an... cu toate ca traim in Romania, cred totusi ca se poate... sau macar inca sper...