2door: tu esti pe langa discutie rau de tot :) mai da o citire ultimelor pagini sa intelegi si tu despre ce e vorba. Stiu ca si eu dau banii in aceleasi buzunare, ca toata lumea, dar nu ma laud ca am bagat o gramada de bani, cand de fapt nu este asa.
mihai_lavazza scrie:Daca de aici am mai plecat acasa cu ceva ciortani sub 4kg cu STIREA tuturor, daca la o partida de C&R am dat vreun ciortan-2 unui vecin de stand care saracu platise 200 ron pe 48 de ore si nu prinsese nimic, asta nu se numeste furt. Si asa mi-am auzit vorbe si ca am dat peste la altii pe balta MULT. Gresit, a fost un caz izolat de care nu mi-a fost rusine sa-l recunosc, nu l-am considerat furt
@lavazza: pai de ce ai plecat cu ciortani acasa daca tu te lauzi ca esti mare pescar de C&R. De ce ti-ai facut abonament C&R, dar vrei si peste?
Tine cont ca aceiasi paznici pe care voi ii trageti de limba la bautura despre ce se intampla pe balta, la fel vorbesc si cu restul baltii despre voi. Un episod despre tine, lavazza: vine un paznic pe balta, eu curios il intreb daca s-a prins ceva peste in ziua respectiva; Raspuns: "AAA, pai s-a prins mult peste, lavazza tocmai a plecat, avea doi saci de peste pe care i-a gasit dl. Boris in masina, motivand ca unul pentru el, unul pentru colegul lui cu care a pescuit. Si il intreb: dar bine, pestii inseamna ca erau in contul orelor platite de stat pe balta;R:nu, ca el plateste C&R; si atunci insemna ca a eliberat pestele; R:nu, ca era deja mort. La care mai pot adauga ca dl. Boris l-a sunat pe acest coleg care a zis ca nu l-a rugat el pe lavazza sa ii ia niciun peste".
mihai_lavazza scrie:Gresit, a fost un caz izolat de care nu mi-a fost rusine sa-l recunosc, nu l-am considerat furt
mai lavazza, poate a fost un caz izolat cand te-a controlat, ca tu beneficiai de "imunitate", ca doar erai veteran. Dar, ca asa e la noi, la romani, cine ia azi si merge, ia si maine, ca doar a mers. Si poate nu il consideri tu furt, ca esti implicat, dar cand tu platesti C&R si iei peste acasa, contrar regulamentului si constiintei curate, cam asta este. Dar ce l-ai considerat tu, imprumut?
Legat de Peris: nu incercati sa scoateti camasa legandu-va de Peris, nu comparam lacurile din niciun punct de vedere: eu vorbeam de oamenii care viziteaza niste lacuri(nu mai dau nume ca se interpreteaza vad), administratorul le acorda credit, ca au recomandari, dar cand trage linie vede ca i-a disparut pestele din balta. eu despre asta vorbeam. despre calitatea umana.