Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
livulik
junior member

Mesaj de livulik » 12 Oct 2010 13:56

cred ca i-am zapacit pe ceilalti colegi de forum cu certurile noastre!

ar trebui sa ne calmam, linistim si sa gandim pozitiv (vorba lui hagi!)
adevarul, ca aproape mereu, este undeva la mijloc!

cred ca toti vrem acelasi lucru: sa prindem si sa eliberam pesti! noi este clar de ce vrem asta, administratia vrea asta pentru a mai veni noi si alta data!

noi (pescarii) trebuie sa respectam 100% regulile iar ei (administratia) sa imbunatateasca conditiile & densitatea de peste!
eu sunt convins ca ”administratia” isi va insusi criticile obiective si va face ce trebuie pentru dezvoltarea carpfishing-ului pe stolnici! incepand cu iarna asta! ;-)
Orice problema rezolvata genereaza (cel putin) o problema nerezolvata!!!

predaalin3k
new member

Re: stolnici

Mesaj de predaalin3k » 12 Oct 2010 14:13

bogdan ungureanu scrie: P.S.:Stai linistit,in legatura cu simtitul "mustii pe caciula".cred ca ai gresit personajul.sunt sigur ca NU mie imi erau adresate vorbele SI SPER SA CONSIDERI CA TE INSELI ;-) )
:P musca nu era pentru tine. pe tine nu te-am acuzat de nimic.
Asa sper livulik si eu. Poate administratia se uita si aici si actioneaza in consecinta

Albert
senior member

Re: Ce se intampla?

Mesaj de Albert » 12 Oct 2010 20:34

predaalin3k scrie:... trage un pic cu ochiul la ce s-a intamplat pe Peris, unde accesul era permis doar cu recomandare. Administratorul si-a dat seama ca, de pe urma recomandarilor, a ramas fara majoritatea pestelui mare in lac.
Daca vorbesti despre Stolnici cum vorbesti despre Peris clar scrii posturi (kilometrice) doar ca sa te aflii-n treaba..

2door
senior member

Mesaj de 2door » 12 Oct 2010 20:43

"A se observa, daca nu ti-a crescut tensiunea si nu mai vezi bine, ca eu nu ma leg de pestele din lac. Concursul vorbeste de la sine. EU am ce am cu "marlania" si grosolania de care ai dat dovada, ca "veteran" care a bagat o "gramada" de bani.
Matematic vorbind, ai dat 1600 lei pentru 20 partide de pescuit, asta inseamna 80lei pentru o partida de cel putin 48ore.
Pe cand restul platim 50lei pentru 12ore. Unde este gramada asta de bani? La care mai adaugam pestele.
Afirmi ca esti pescar de C&R: un pescar de C&R, din ce am citit si eu, este un om devotat pescuitului, care se simte bine in natura."

pai mai predaaling,daca la tine costul unei partide de pescuit inseamna numa taxa de intrare pe lac(nesemnificativa in raport cu costul momelilor)inseamna ca tu dai numa la rama si viermusisi habar nu ai despre ce discutam noi aci.
legat de aia 1600 de lei:te-a oprit cineva sa-ti faci abonament zevzecule?
eu i-am cunoscut pe baietii astia pe care tot incerci tu sa-i spoiesti cu #####(si nu iti iese)si iti garantez ca au si mansarda si bun simt si ce mai vrei tu.

predaalin3k
new member

Mesaj de predaalin3k » 12 Oct 2010 20:49

2door scrie:"
pai mai predaaling,daca la tine costul unei partide de pescuit inseamna numa taxa de intrare pe lac(nesemnificativa in raport cu costul momelilor)inseamna ca tu dai numa la rama si viermusisi habar nu ai despre ce discutam noi aci.
legat de aia 1600 de lei:te-a oprit cineva sa-ti faci abonament zevzecule?
eu i-am cunoscut pe baietii astia pe care tot incerci tu sa-i spoiesti cu #####(si nu iti iese)si iti garantez ca au si mansarda si bun simt si ce mai vrei tu.
mai "zevzecule", daca nu ai inteles discutia, era vorba de banii bagati de unele persoane in buzunarul administratiei care i-a cheltuit in nu stiu ce fel. Nu de cat costa o partida de pescuit (momeli, nade, echipament, logistica)...

2door
senior member

Mesaj de 2door » 12 Oct 2010 20:59

pai tot in buzunarele alea i-ai bagat si tu mah.numa ca unele persoane au fost mai agere la minte decat tine si au platit abonament. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mihai_lavazza
veteran

Re: Ce se intampla?

Mesaj de mihai_lavazza » 12 Oct 2010 21:47

predaalin3k scrie:Si madalin, sa iti mai dau un exemplu despre rasplata "veteranilor" pentru administratorii lacurilor: trage un pic cu ochiul la ce s-a intamplat pe Peris............ Oare faptul ca tu si Lavaza ati frecventat si lacul acela este o simpla coincidenta? Nu conteaza(aici am fost un pic rautacios).
Concluzia este ca in cei in care ai incredere pe un lac, acele persoane sunt cele care te fura si sapa. Si tot ei sunt cu gura mare. :D 8)
Alin, incerc sa nu ma atac prea tare ca nu meriti chiar asa de multe explicatii. Pai mai nene, pai tu ma acuzi pe mine sau pe Madalin ca am furat peste de pe Peris? Pai ai idee ce inseamna sa aduci asemenea acuzatii false in public la adresa mea cel putin?

Legat de stolnici. Daca de aici am mai plecat acasa cu ceva ciortani sub 4kg cu STIREA tuturor, daca la o partida de C&R am dat vreun ciortan-2 unui vecin de stand care saracu platise 200 ron pe 48 de ore si nu prinsese nimic, asta nu se numeste furt. Si asa mi-am auzit vorbe si ca am dat peste la altii pe balta MULT. Gresit, a fost un caz izolat de care nu mi-a fost rusine sa-l recunosc, nu l-am considerat furt. Dar de Peris ce stii tu? tind sa cred ca esti fie un mare pupincurist al stim noi cui, fie el in persoana tinand cont ca toate cele 19 postari de pe acest site au legatura cu stolniciul, si atunci e si mai grav. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar...aduceti fratilor si dovezi la ce argumentati. Eu la ce am argumentat, am oricand dovezi.
Catch & Release

2door
senior member

Mesaj de 2door » 13 Oct 2010 07:24

lasa-l mah mihai sa vorbeasca.poate ca lui ii place de fapt sa se joace cu butoanele de la calculator.
din pura curiozitate de intreb predaaling:cam pe unde vine perisu' asta? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

predaalin3k
new member

Mesaj de predaalin3k » 13 Oct 2010 10:31

2door scrie:pai tot in buzunarele alea i-ai bagat si tu mah.numa ca unele persoane au fost mai agere la minte decat tine si au platit abonament. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2door: tu esti pe langa discutie rau de tot :) mai da o citire ultimelor pagini sa intelegi si tu despre ce e vorba. Stiu ca si eu dau banii in aceleasi buzunare, ca toata lumea, dar nu ma laud ca am bagat o gramada de bani, cand de fapt nu este asa.
mihai_lavazza scrie:Daca de aici am mai plecat acasa cu ceva ciortani sub 4kg cu STIREA tuturor, daca la o partida de C&R am dat vreun ciortan-2 unui vecin de stand care saracu platise 200 ron pe 48 de ore si nu prinsese nimic, asta nu se numeste furt. Si asa mi-am auzit vorbe si ca am dat peste la altii pe balta MULT. Gresit, a fost un caz izolat de care nu mi-a fost rusine sa-l recunosc, nu l-am considerat furt
@lavazza: pai de ce ai plecat cu ciortani acasa daca tu te lauzi ca esti mare pescar de C&R. De ce ti-ai facut abonament C&R, dar vrei si peste?
Tine cont ca aceiasi paznici pe care voi ii trageti de limba la bautura despre ce se intampla pe balta, la fel vorbesc si cu restul baltii despre voi. Un episod despre tine, lavazza: vine un paznic pe balta, eu curios il intreb daca s-a prins ceva peste in ziua respectiva; Raspuns: "AAA, pai s-a prins mult peste, lavazza tocmai a plecat, avea doi saci de peste pe care i-a gasit dl. Boris in masina, motivand ca unul pentru el, unul pentru colegul lui cu care a pescuit. Si il intreb: dar bine, pestii inseamna ca erau in contul orelor platite de stat pe balta;R:nu, ca el plateste C&R; si atunci insemna ca a eliberat pestele; R:nu, ca era deja mort. La care mai pot adauga ca dl. Boris l-a sunat pe acest coleg care a zis ca nu l-a rugat el pe lavazza sa ii ia niciun peste".
mihai_lavazza scrie:Gresit, a fost un caz izolat de care nu mi-a fost rusine sa-l recunosc, nu l-am considerat furt
mai lavazza, poate a fost un caz izolat cand te-a controlat, ca tu beneficiai de "imunitate", ca doar erai veteran. Dar, ca asa e la noi, la romani, cine ia azi si merge, ia si maine, ca doar a mers. Si poate nu il consideri tu furt, ca esti implicat, dar cand tu platesti C&R si iei peste acasa, contrar regulamentului si constiintei curate, cam asta este. Dar ce l-ai considerat tu, imprumut?
Legat de Peris: nu incercati sa scoateti camasa legandu-va de Peris, nu comparam lacurile din niciun punct de vedere: eu vorbeam de oamenii care viziteaza niste lacuri(nu mai dau nume ca se interpreteaza vad), administratorul le acorda credit, ca au recomandari, dar cand trage linie vede ca i-a disparut pestele din balta. eu despre asta vorbeam. despre calitatea umana.

2door
senior member

Mesaj de 2door » 13 Oct 2010 10:41

CONCLUZIA MEA E UNA SINGURA
AMICE ESTI CHIAR IDIOT

Scrie răspuns