Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
predaalin3k
new member

Mesaj de predaalin3k » 13 Oct 2010 11:10

2door scrie:CONCLUZIA MEA E UNA SINGURA
AMICE ESTI CHIAR IDIOT
2door: imi plac argumentele tale logice, pline de coerenta.

bogdan ungureanu
veteran

stolnici

Mesaj de bogdan ungureanu » 13 Oct 2010 12:01

Sincer sa fiu,da' acum pe bune,tu chiar crezi ce a zis paznicul respectiv,referitor la"SAC"?or fi fost 1,2,pt parinti,ca fiecare din noi am mai luat uneori(pe care l-am platit dupa ce a fost cantarit la cabana).Hai lasati-o asa ca Mihai,crede-ma ca nu si-a comandat niciodata vreo portie de mancare care sa contina peste si il cunosc destul de bine si in extrapescuit. :lol: :lol: :lol:
MA FACI SA RAD,FARA MISTO! :D
Catch & Release

bogdan ungureanu
veteran

stolnici

Mesaj de bogdan ungureanu » 13 Oct 2010 12:10

SI REPET:ASTEA-S CAZURI IZOLATE SI DIMINUAREA PESTELUI DIN BALTA NU CRED CA IN ASTA A CONSTAT(PAREREA MEA)
Catch & Release

predaalin3k
new member

Re: stolnici

Mesaj de predaalin3k » 13 Oct 2010 12:34

bogdan ungureanu scrie:Sincer sa fiu,da' acum pe bune,tu chiar crezi ce a zis paznicul respectiv,referitor la"SAC"?or fi fost 1,2,pt parinti,ca fiecare din noi am mai luat uneori(pe care l-am platit dupa ce a fost cantarit la cabana).Hai lasati-o asa ca Mihai,crede-ma ca nu si-a comandat niciodata vreo portie de mancare care sa contina peste si il cunosc destul de bine si in extrapescuit. :lol: :lol: :lol:
MA FACI SA RAD,FARA MISTO! :D
Daca acuzatiile facute pana acum de catre unii useri nu s-au bazat pe ceva concludent, macar in acest caz este un martor(paznicul). Cativa ciortani nu se simt, mai ales pentru sotie/parinti. Dar daca intradevar au fost asemenea cantitati, nu au fost pentru consum propriu. Si aici sper ca intelegi aluzia. Oare de ce nu a zis nimic de tine si altii care pescuiti impreuna cand va duceti la pescuit? De ce tocmai de el? Dar nu mai are rost sa continuam discutia asta fara sens. Sper ca toate au ajuns la cunostinta administratiei si poate va lua masuri.
Ultima oară modificat 13 Oct 2010 12:42 de către predaalin3k, modificat 1 dată în total.

predaalin3k
new member

Mesaj de predaalin3k » 13 Oct 2010 12:39

Instanta respinge acuzatiile aduse paratei de catre reclamanti ca fiind lipsite de temei, pe baza lipsei de probe administrate la dosar.
Totusi, instanta obliga paratul la luarea unor masuri adecvate pentru asigurarea conditiilor necesare desfasurarii unor partide de pescuit reusite, in vederea multumirii clientilor.

Ciuchi
member

Mesaj de Ciuchi » 13 Oct 2010 18:26

Se pare ca deja au rabufnit mai multi useri si au inceput sa "verse" nemultumirile fata de Stolnici... si va asigur ca sunt foarte multi, dar care insa nu au cont pe acest forum si datorita faptului ca nu prea stiu cu ce se mananca un PC.
Cu toate astea vad ca tu, stimate membru Preda Alin incerci din rasputeri sa vi cu niste argumente contra tuturor celor spuse de multi useri si practic chiar nu accepti realitatea (de fapt nu vrei), ceea ce conduce la elucidarea si rezolvarea dilemei cu userul tau... Esti clar cineva care face parte din administratie sau are legaturi stranse cu aceasta. Oricarui user care isi permite sa spuna ceva negativ, in cazul de fata adevaruri, despre aceasta balta, ii aduci imediat atacuri infame si te simti imediat ofuscat.
Probabil ca majoritatea si-au dat seama de ce...
In final ne invartim in cerc si nu ajungem nicaieri... sa lasam sa vorbeasca faptele in viitor.
Pentru moment ca sa inchei: RSUINE ADMINISTRATIA STOLNICI, dar sper sezonul viitor sa postez aici FELICITARI ADMINISTRATIA STOLNICI ;-)

PS. Alin, vezi ca in nenumarate posturi folosesti adverbul intradevar, insa imi permit sa te corectez si sa te anunt ca corect gramatical se scrie intr-adevar :-)
Ciuchendea Daniel
CARPING CLUB
http://www.carpingclub.ro

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 14 Oct 2010 17:14

predaalin3k scrie:De ce ti-ai facut abonament C&R, dar vrei si peste?
Tine cont ca aceiasi paznici pe care voi ii trageti de limba la bautura despre ce se intampla pe balta, la fel vorbesc si cu restul baltii despre voi. Un episod despre tine, lavazza: vine un paznic pe balta, eu curios il intreb daca s-a prins ceva peste in ziua respectiva; Raspuns: "AAA, pai s-a prins mult peste, lavazza tocmai a plecat, avea doi saci de peste pe care i-a gasit dl. Boris in masina, motivand ca unul pentru el, unul pentru colegul lui cu care a pescuit. Si il intreb: dar bine, pestii inseamna ca erau in contul orelor platite de stat pe balta;R:nu, ca el plateste C&R; si atunci insemna ca a eliberat pestele; R:nu, ca era deja mort. La care mai pot adauga ca dl. Boris l-a sunat pe acest coleg care a zis ca nu l-a rugat el pe lavazza sa ii ia niciun peste".
Alin, oricine ai fi, chiar si Administratorul baltii de-ai fi ascuns sub acest pseudonim, iti spun ca nu reusesti sub nici o forma sa ma "infunzi" in fata a sute poate chiar mii de cititori ai alcestui forum, si ca de obicei...am argumente si dovezi pe care tu nu le ai, nici intr-un personaj nici in celalalt. SA-TI EXPLIC:
Dl Boris este actionarul majoritar al acestei minunate acumulari de apa. Daca dansul personal iti va spune tie personal sau oricui ceea ce ai acuzat mai sus, eu ma duc la Curierul si ma declar public un hot. Iti spun de fapt eu realitatea/realitatile:
1. Dl Boris NU stie nici 10% din marsaviile care se fac acolo, dar va afla curand, cand vine din Israel, caci acum e plecat.
2. Ce ti-a spus un anume paznic a omis un aspect: am pescuit 4 persoane atunci cand cu sacii aia 2 de peste. Eu, Madalin, Bogdan, si un var de-al lui Bogdan, Catalin Ivanescu. Ultimii 2 au platit taxa pt retinere de peste, 200 ron de fiecare, deci aveau dreptul sa ia acasa 24 de kg de peste (chiar vreo 2 saci). Era evident ca atat timp cat politica este cea pe care o stim cu totii, pestele s-a retinut(chit ca s-a prins la comun..care e problema?). Dupa eliberarea a ceea ce depasea 24 de kg ,din acea cantitate am oprit si eu 2 ciortani de vreo 2-2,5kg fiecare, pe care l-am prezentat la plecare. SE NUMESTE FURT? Evident ca nu d-le avocat.
3. Intr-o alta circumstanta am fost rugat sa nu eliberam toti pestii ca s-ar fi consumat si la vila sus niste carne proaspata ce crap, deci l-am retinut
4. Intr-o alta circumstanta s-a retinut peste contra 13 ron/kg suplimentar.

Orice pescar de C&R ia peste acasa atunci cand, cateodata are pofta de o prajeala, numai ca unii chiar il fura. Acuzatiile tale despre mine sunt efectiv nefondate.
Daca politica baltii prevede 50 ron taxa pe 12 ore cu retinere 3kg crap...iar abonatii C&R au voie suplimentar sa-l cumpere cu 13 ron/kg, ce te mai miri? Problema ta este de fapt ca simti o nevoie acerba de afirmare si nu stii cum s-o faci. Afirma-te la o partida de pescuit pe stolnici, pune niste poze cu crapi mari, dar vezi sa fie prinsi de tine si in momentul in care spui.

In alta ordine de idei, daca ar fi existat acel furt de care vorbesti, si Dl Boris ar fi sunat nu stiu unde si m-ar fi prins cu "flagrantul in flagranta", ce mai cautam eu pe balta aia ca hot? Ce mai cautam la pescuit apoi acolo? M-ar mai fi lasat? Ce mai cautam la concurs? Poate mai voiam sa mai fur peste. Sa iti fie rusine, oricine ai fi. Pt mine si pt 99% de aici esti oricum Oricine.
Catch & Release

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 14 Oct 2010 17:35

Aviz carcotasilor. In vara acestui an s-a propus implementarea unei taxe C&R pt pescarii care efectiv nu voiau sa plateasca pt ce nu ia acasa, mai exact Bogdan Ungureanu a venit cu aceasta propunere. Dl Stefan l-a rugat s-o faca public aici pe net. Toti pescarii C&R fericiti evident ca in loc de 200 ron, platesc 120..ma rog. Dupa foarte putin timp s-a stopat acest sistem. De ce? este evident de ce.

La acea partida cu cei 2 saci de peste Bogdan si Catalin Ivanescu n-ar fi vrut sa retina peste si ar fi vrut sa plateasca C&R si sa elibereze, eventual sa cumpere 1-2 ciortani cu 13ron, DAR DL STEFAN NU A FOST DE ACORD CU TAXA DE C&R.

Chiar daca Bogdan e mai "prapadit", asa cum l-a numit D-l Stefan in fata mea intr-o discutie personala de curand (desi tatal lui este un om important in jud Arges), pe partea cealalta Catalin Ivanescu si familia lui detin o foarte mare din orasul Pitesti, si deci cei 2 sunt ultimii oameni care s-ar manji sa retina niste ciortani aiurea.
Motivul pt care au retinut acea cantitate de crapi (24 de kg) a fost tocmai o mica razbunare pt ca au platit taxa de retinere in loc de C&R, dupa care Bogdan si eu am afirmat:
"Ne-ati fortat practic sa retinem tot pestele asta daca ne-ati scos taxa de C&R". Raspunsul a fost: ESTE DESTUL.

Si-am incalecat pe-o sha...
Ultima oară modificat 14 Oct 2010 18:11 de către mihai_lavazza, modificat 1 dată în total.
Catch & Release

bogdan ungureanu
veteran

stolnici

Mesaj de bogdan ungureanu » 14 Oct 2010 18:02

INTOCMAI! nu am ce sa mai completez,a spus Mihai totul... ;-)
Catch & Release

predaalin3k
new member

Mesaj de predaalin3k » 15 Oct 2010 12:18

:evil: :evil: :evil:
mai lavazza, tu iti dai singur foc la valiza, si partea mai rea este ca nu iti dai seama ;-) :!:
pai ce ai cautat, in primul rand, sa iei tu pestele acasa daca doar ultimii doi au platit taxa. De ce nu l-au luat ei, ca ei au platit. Pentru ca nu vroiau. La valoarea activelor detinute de familiile celor 2, chiar contau asa mult cei 20 lei diferenta intre taxa normala si C&R. Ce ai facut tu cu atat peste? Oare ai profitat de ocazie ca ei au platit si au zis ca nu ii intereseaza pestele, dar pentru tine era ocazia perfecta sa scoti si "legal" ceva de acolo? Totusi, sunt 24kg, l-ai bagat la congelator sa ai pentru urmatorii 5 ani? :))) Mai ai putin si ne spui ca pe balta sunt 20 pescari care au voie sa ia impreuna 60kg. Daca nu il iau ei, o sa il prinzi si sa-l iei tu, ca de pe balta trebuie sa iasa acea cantitate. :D
Pe darvari, de exemplu sau oricare alta balta, cineva cu abonament C&R prindea peste si-l dadea unuia care platea taxa de retinere si care nu prinsese nimic, era dat afara in secunda urmatoare si abonamentul anulat+adaugat in black list! este caz concret care s-a intamplat!
asadar, a profitat de faptul ca administratorii aveau incredere in el!

"si sunt care invart banii cu furca,aia te fura cel mai repede si cel mai mult" citat cu acuratete de 99,99% din dl. Albastroiu (administrator de lac C&R), emisiunea Mincinosii, plangandu-se de calitatea umana a unor pescari cu situatie financiara de invidiat!
situatia financiara a unor pescari si a familiei lor nu are relevanta in discutia asta a nu se intelege ca aici ii acuz pe cei doi, nimeni nu a zis nimic de ei, din intamplare doar tu esti cel aratat cu degetul, culmea, tocmai de cei pe care v-ati bazat la lansarea acestor acuzatii.
Referitor la taxa C&R: fiecare balta are politica ei. Aici poate s-a vrut implementarea ei, dar daca erau doar cativa pescari care o vroiau, printre care si tu, care oricum pleci acasa cu peste, de ce sa platesti mai putin, cand tu oricum te comporti ca si cum ai taxa normala. Si totusi, tu ai abonament C&R. Nu vad de ce ai vrut o "mica razbunare". Poate pentru ca ai fost favorizat ai vrut razbunare.
Ca s-ar fi consumat niste carne proaspata si la vila... ma faci sa rad...adica tu acuzi niste proprietari de balta ca au vrut sa manance peste proaspat...ESTI ABSURD...avand in vedere ca este balta lor, mie mi se pare normal sa manance si tot pestele din balta daca vor.
Si daca scoteau tot pestele din balta sa-l vanda, asa cum se afirma pe aici, dar inca nu se prezinta nimic concret, mai veneau sa ceara de la lavazza niste carne proaspata? Nu crezi ca puteau sa opreasca din acele cantitati scoase printr-o metoda cunoscuta doar de voi? :mrgreen: :mrgreen: :idea: :?:
Si inca ceva: ceea ce imi place mie si este tipic romanesc, niciunul dintre acesti nemultumiti nu ati avut curajul sa ii spuneti direct, pe balta aceste afirmatii, aceste acuzatii adminstratorului??? Doar aici va puteti exprima? Intreb de curiozitate, de ce nu va afirmati si acolo si aici? Aici inteleg ca aduceti la cunostinta publicului larg, dar de ce nu si direct, fata in fata?
PS: oare de ce singurii care afirma aceste chestii sunteti doar voi, cei 4-5 prieteni, care va sustineti unul pe celalalt? De ce nu mai sunt si alti pescari care sa va sustina? Ca pe balta sunt cu zecile, iar tehnologia asta avansata numita internet nu le este chiar asa necunoscuta, cum crezi tu.

Scrie răspuns