Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
cine vorbea de bile scumpe ? am zis bile de calitate...ex: Dynamite Baits The Source,CC More Meteor...iti mai spun ? si garantez ca vei prinde pe orice lac2door scrie:tie cine ti-a dat sfatul asta colega...era pescar sau negustor ...de bile scumpe![]()
![]()
asta e parerea ta....incearca sa mergi pe un lac care nu sa pescuit cu asa ceva,stai 5 zile,nadeste cu bile si vei vedea ca vor venii si rezultateleCosulet scrie:Hmm... eu nu cred ca pe ori ce balta poti prinde la bile , unde pestele e invatat cu alt ceva , alt fel de momeala , degeaba bagi bile .. ca nu vei avea prea multe rezultate .
Salut. Am fost si eu miercurea asta acolo , am prins destul de bine ... dar cam micut 1-3 kg .tanaseraduus scrie:Ai pescuit presupun cu scule de crap la distante destul de mari? Am incercat sa merg acolo de cateva ori sa pescuiesc la Match sau Sheffield cum vrei sa-i spui si nu prea am avut succes.
Poti sa dai mai multe amanunte despre partida te rog?
Scuze daca ma bag si eu ca...dar totusi ideea e altfel: de ce sa dau eu 30-40 lei sau poate mai mult pe un kg de bile, cand pot sa prind la fel de bine la porumb care este 2 lei kg si mi-l prepar cum vrea muschiu meu cu ce arome vreau eu..deci de ce as arunca banii pe geam? cand pot sa fac orice altceva cu ei..Piciu scrie:asta e parerea ta....incearca sa mergi pe un lac care nu sa pescuit cu asa ceva,stai 5 zile,nadeste cu bile si vei vedea ca vor venii si rezultateleCosulet scrie:Hmm... eu nu cred ca pe ori ce balta poti prinde la bile , unde pestele e invatat cu alt ceva , alt fel de momeala , degeaba bagi bile .. ca nu vei avea prea multe rezultate .