vacanta italia
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Salut FoxFox scrie:Bine te-ai intors pe forum si bine te-am regasit.
Am fost aseara pe Viverone si Giorgio imi zicea ca vi in septembrie sa-i facem o vizita.
![]()
![]()
cred ca a inteles gresit Giorgio cu toate ca as veni sa pescuiesc pe raul ala ca tare interesant este ,oricum mai am 4 sap la dispozitie sa ma gandesc

- Fox
- junior member
ha ha
Am pescuit din nou acolo unde e stanca aia dar spre dreapta practic exact unde am dat cand erai si tu.
Am luat doi dar nu tare mari(4,5 ,6 kg) unul la 9 seara si unul dimineata la 6 jumate.
Giorgio nimic si nici tovarasul lui.
S-a incapatanat sa nadeasca in continuare cu porumb si ..............
sti tu ce ti-am zis cu naditul cu porumb in perioada asta de presiune de pescuit pe Viverone.
Da fiecare isi face tactica cum vrea.
Aah
O veste tare.
ii sti pe aia cu ski nautic.
In timp ce imi duceam primul bat au trecut dincoace de geamanduri m-au agatat si mi-au golit bobina de textil.
De si-ar rupe gatul cu ski nauticul lor cu tot.
Fire intinse in continuare tie si la toti membrii de pe forum.
Am luat doi dar nu tare mari(4,5 ,6 kg) unul la 9 seara si unul dimineata la 6 jumate.
Giorgio nimic si nici tovarasul lui.
S-a incapatanat sa nadeasca in continuare cu porumb si ..............
sti tu ce ti-am zis cu naditul cu porumb in perioada asta de presiune de pescuit pe Viverone.
Da fiecare isi face tactica cum vrea.
Aah
O veste tare.
ii sti pe aia cu ski nautic.
In timp ce imi duceam primul bat au trecut dincoace de geamanduri m-au agatat si mi-au golit bobina de textil.

De si-ar rupe gatul cu ski nauticul lor cu tot.
Fire intinse in continuare tie si la toti membrii de pe forum.
- luigino2005
- junior member
Felicitari baieti pentru capturile voastre si vacanza pe Viverone.Anul asta am sa vin si eu sa pescuiesc pe Viverone
.Sper sa ne gasim la o bere (sulla riva del lago).Ce sa va spun eu sunt de Varese destul de aproape de Viverone (120 km).De mult imi doream sa pescuiesc pe lacul asta si in primavara am sa incep sa-l frecventez.Salutari si " a presto".

Re: Va salut D-le Mateianu.
Nico,ma tot intrebam pe unde mai umblii dar aseara am primit vestea devastatoare,ma bucur ca te-am cunoscut si ca am pescuit impreuna ,ai fost un om plin de viata si foarte ajutator ,ne-ai parasit exact acolo unde-ti placea tie cel mai mult ,sint total distrus de ceea ce am aflat si chiar daca e tarziu iti urez o viata linistita acolo sus si sa ne veghezi pe toti .Fox scrie:
D-zeul sa te odihneasca my friend !!

ps
Sincere coodoleante familiei !