sisterea-bihor
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- vladut mateianu
- veteran
Cetariu a primit aprobarea de a organiza etapa de campionat national, deci cred ca o sa mai fie populari si anul asta !
- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
Spionii au lansat un zvon ca Tony a preluat cu acte in regula administrarea baltii ( 0740755565 ), a schimbat in bine regulamentul si tariful - adica l-a micsorat - si a trimis la cursuri de aclimatizare vreo 300 de crapi cu media peste 3 kg.
Daca e asa vreau si eu o confirmare de la cineva care a fost recent pe balta si un discount de la noul administrator.
Prosperitate.
Daca e asa vreau si eu o confirmare de la cineva care a fost recent pe balta si un discount de la noul administrator.
Prosperitate.
Re: sisterea-bihor
Cat au ajuns sa cantareasca cei 300 de crapi a cate 3kg introdusi de Tony acum 10 ani ?
Mai sunt in balta?
Daca da, la ce nade si momeli raspund cel mai bine? Au fost antrenati pe boilies ?
Culeg informatii pentru o iesire la pescuit pe una dintre Sisterea sau Cetariu.
M-ar tenta mai mult Sistera, fiind o balta mai salbatica, insa nu stiu cum sa abordez mai bine problema.
In special la nadire, daca sa nadesc cu boilies si sa merg tot pe boiliesuri si la carlig sau daca sa merg pe o nadire cu porumb preparat si tot boabe de porumb si la carlig. As tinde sa aleg varianta 2 ca avand sanse mai reduse de esec.
Adica daca nu prinzi la porumb, la boilies nici atat. Dar invers se mai poate.
Multumesc pentru eventualele informatii sau noutati de pe balta.
Mai sunt in balta?
Daca da, la ce nade si momeli raspund cel mai bine? Au fost antrenati pe boilies ?
Culeg informatii pentru o iesire la pescuit pe una dintre Sisterea sau Cetariu.
M-ar tenta mai mult Sistera, fiind o balta mai salbatica, insa nu stiu cum sa abordez mai bine problema.
In special la nadire, daca sa nadesc cu boilies si sa merg tot pe boiliesuri si la carlig sau daca sa merg pe o nadire cu porumb preparat si tot boabe de porumb si la carlig. As tinde sa aleg varianta 2 ca avand sanse mai reduse de esec.
Adica daca nu prinzi la porumb, la boilies nici atat. Dar invers se mai poate.
Multumesc pentru eventualele informatii sau noutati de pe balta.