Oltenita

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cristiss
junior member

Mesaj de cristiss » 22 Iun 2005 08:43

tinand cont ca apele s-au mai retras cred ca o sa ma bag si eu la oltenita. vroiam sa va intreb daca vine cineva sa va intrebe de permis sau PG? vi s-a intamplat vreodata?

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 22 Iun 2005 09:50

da, vin niste graniceri, candva ii mulktumeam cu niste tigari si 2-3 beri dar cand am fost ultima data am primit amenda (100mii lei)
acum insa amenzile au crescut usturator, mai bine va puneti actele in ordine.
Nu face ce nu-ti place!

Lucian
new member

Mesaj de Lucian » 22 Iun 2005 11:19

Iliuta are dreptate .Pentru 50 000 de lei/an cat este taxa pt PG nu merita sa-ti asumi riscul. Mai ales ca daca vor sa faca "scoala" cu tine au dreptul sa te retina la post pana la verificarea identitatii, etc.
Taxa o platesti la Trezorerie in Oltenita si impreuna cu permisulk de pescuit o lasi la Politia de Frontiera; odata lasat acolo nu mai ai probleme. La urmatoarea partida, treci intai pe la PF si iti iei permisul cu stampila PG.
Este valabila de la km 374.5( langa Giurgiu) pana la 470, dincolo de calarasi.

Cota este in scadere si daca se mai si limpezeste putin e " de bine"

vanghele
junior member

Mesaj de vanghele » 22 Iun 2005 12:58

Lucian scrie:Taxa o platesti la Trezorerie in Oltenita si impreuna cu permisulk de pescuit o lasi la Politia de Frontiera; odata lasat acolo nu mai ai probleme. La urmatoarea partida, treci intai pe la PF si iti iei permisul cu stampila PG.
Cu o conditie: urmatoarea partida sa fie intr-o vineri, incepand cu ora 13, pentru ca doar vinerea intre 13 si 15 se elibereaza permisul+PG.

Lucian
new member

Mesaj de Lucian » 22 Iun 2005 15:26

PG vizat il poti ridica oricand, 24h din 24 de la ofiterul de serviciu.

vanghele
junior member

Mesaj de vanghele » 23 Iun 2005 00:19

Lucian scrie:PG vizat il poti ridica oricand, 24h din 24 de la ofiterul de serviciu.
Nu se mai poate ridica oricand de la O.S. Doar vinerea intre orele 13 si 15.Permisele+PG nu mai sunt lasate in biroul ofiterului de serviciu.Sunt aduse din nu stiu ce cladire vinerea la ora 13, apoi la ora 15 sunt duse inapoi.L-am intrebat pe OS de ce dracului nu sunt lasate in biroul lui tot timpul, asa cum era pana acum.Mi-a raspuns printr-o ridicare din umeri.

cristiss
junior member

Mesaj de cristiss » 23 Iun 2005 18:56

@vanghele: ai dreptate. am fost azi si a zis sa venim maine intre 13-15 ca sa le luam. numai atunci se elibereaza. nu mai exista taxa de urgenta. e cam aiurea ca nu le lasa acolo la ei la OS. si nu merge nici o chestie probabil doar daca-l cunosti pe comandant. am impresia ca s-au schimbat lucrurile de cand s-a schimbat si comandantul.

vanghele
junior member

Mesaj de vanghele » 23 Iun 2005 21:48

Da' s-au schimbat in rau.De ce sa fie simplu daca se poate complicat?

Lucian
new member

Mesaj de Lucian » 24 Iun 2005 08:05

Imi pare rau; n-am vrut sa induc in eroare pe nimeni. De mai multi ani mi-am vizat permisul si PG in forma in care am spus. Inclusiv pt anul asta pt mine si alti doi prieteni. Se pare insa ca nimic din ce se face bine la un moment dat in Romania nu are sanse sa supravietuiasca prostiei si ignorantei aproape caracteristice " onor" slujbasilor statului. Pacat.

Probabil, multa vreme dupa ce vom intra in comunitatea EU vom fi inca nevoiti sa cerem PG pentru a pescui pe Dunare

vanghele
junior member

Mesaj de vanghele » 24 Iun 2005 09:11

Io sunt convins ca nu ati vrut sa induceti in eroare pe cineva.Cand mi-am vizat permisul+PG, prin aprilie, trebile stateau exact asa cum ati spus dvs.
Dupa vreo luna, cand am mers cu un amic sa-si faca permis+PG, am avut surpriza sa constatam ca lucrurile s-au complicat.
Daca mergeti la pescuit in zona, nu uitati sa scrieti cateva randuri pe-aici.

Scrie răspuns